• mayıs 2017 itibariyle değeri %1000 artmış ve uzun vadede artmış olacak altcoin. yatırım tavsiyesi değildir lakin ben paramı har vurup harman savuracağıma biriktirip çeviriyorum sc'ye. çok değil bu yazımdan 2 yıl sonra 1.5$ lere gelecek hayırlısıyla bu coin altın çağında.

    edit. yani simdiden dolar hesabi yapip to the moon diyenlerden olmaya lüzum yok. 24k sia'mla en azından gökyüzünü görmek isterim orası ayrı. demem o ki yatırım tavsiyesi vermek istemiyorum kendiniz araştırın kendi kararınız olsun o yüzden 0 bilgiyle nasıl alınır diye sormak yerine piyasayı araştırın öğrenin. kolaya kaçmayın :)

    edit. tam su sıralar eski zirve fiyatının yarısına geldi, forka kadar güzel bi yükselip eski zirvesinin biraz üstüne yeni bir zirve yapacak sonra yarılarına kadar düşeceğini tahmin ediyorum. bir yanım bu yükselişte satıp öğrencisin eksiye düşmüş bakiyelerini öde diyor, zaten güzel kaar etmiş olacaksın. lakin diger yarım sianin 2 yila popülerlesib bilhassa coin piyasasının popülerlesib bu değeri birkaç katına çıktınan pişman olma diyor. ne diyorduk deneysel dijital para birimi. simdi bin ikibin lira kazanıp çıkmaktansa, devam edip bizzat deneyin bir parçası olmayı yeğliyorum...

    edit. zamanında hosting hizmetine bakmıştım geliştirmeleri gereken çok şey vardı yani çok şey belirsizdi. şuan nasıl bilmiyorum. şuan uygulamadan hosting yapan biri görüşlerini iletirse, yada başlığa yazarsa sevinirim.

    edit. ocak 2018 bitcoin düşüşünde benim için yüksek denebilecek bir miktarı sia ya bastım. bu para benim subat ayı ortasında ödemem gereken para ama bir risk alıp paramı 2ye katlamayı hedefledim. çünkü sc nin genel fiyatı $0,040 lar ile 60 küsürler arasında değişiyor. aldığım fiyat ise $0,033 idi. lakin söyle bir şey var ki sc/btc ile alım satım yaptığımız için ben parayı paribudan poloniex e atıp işlem yapana kadar normalde 15dk süren transfer dün 1.5 saat sürdü yoğunluktan dolayı. bu nedenlede ben sia alana kadar param yüzde 25 eridi, aslında sc/usd ile calısan borsa olsa cok güzel kar ettirecekti. şuanki sia fiyatından %25 karım ile girdiğim fiyata geri döndüm.

    bu arada sianın diğer coinler devasa çöküş yaşarken çok az düşmesinin sebebi asic minerinin çıkma haberi tam bu döneme denk gelişi. şu 2 haber açıklıyor. sonuç olarak btc toparlarken sia da daha güzel toparlanacağını umut ediyorum, inşallah patlamayız :)

    https://cryptovest.com/…-except-tether-and-siacoin/
    https://cryptovest.com/…sic-miner-hits-the-shelves/
  • bugün 0.0077 dolardan aldığım altcoin. tarihe not düşülsün.
  • 3 günlük uğraşın sonunda 0.00000695 btc'den anca alabildiğim btc. tarihe not düşülsün v2.
  • 1 haftalık uğraşın / beceriksizliğin sonucu 0.00000555 btc'den aldığım altcoin. geleceğini parlak buluyor, değerleneceğine inanıyorum. tarihe not düşülsün v123456789.

    *
  • biraz önce 0.00000535 btc'den 4 bitcoin karşılığı aldığım coin.

    neden aldım?

    bugün hem bitcoin dolara karşı yükseldi hem de dolar türk lirasına karşı yükseldi. bunu fırsat bilerek bitcoinimi sattım.

    2-3 gündür yüksek düşüş yaşıyor bu altcoin. potansiyeli olduğunu biliyorum ve okuyorum. özellikle yabancı forumlarda 2016'ya ait postlarda da okuduğum üzere, bu coin yeni bir sistem kullanıyor ve bu sistem henüz diğer altcoinler tarafından kullanılmıyor. o nedenle geleceği olduğunu düşünüyorum.
  • bugünkü yükselişinin ardından daha da yükselebileceği beklentisiyle alım yaptığım coin
  • ismen sadece sia albümü ve konser bileti alırken kullanılabilecekmiş gibi duran coin.
  • bugün 599'dan bir miktar aldım. ne diyorsunuz gençler gider mi 1000'e?
  • özellikle asyalı(çinli) yatırımcıların elinde tuttuğu ve bulut teknolojisinde şimdilik en iyi coin. güzel değerleneceğini düşündüklerimden.*
  • 3000 adet alarak bismillah dediğim coin. yabancı yatırımcı gibi 1-2 sene toplayacağım hiç satmadan.
hesabın var mı? giriş yap