• mehmetçik tarafından sıç üstü yakalanan teröristtir. mutlaka yakalandıktan sonra " dövlet bizi sıçirtmiyör " demiş olması muhtemel. ahan da buyrun, bu da sıçtığının resmi.jpg;

    http://img37.imageshack.us/img37/6707/pkklpi.jpg

    alternatif ling; http://www.itusozluk.com/…lanan-terorist_277932.jpg

    *
    yazarın notu: random gülerken nutellanızı devirip sandalyeden düşüp de uludağ limonatanızı yerlere saçmayınız lütfen

    edi+ akbayram: istatistiklere girmiş. o zaman buradan halka sesleniş konuşması yapabilirim. öhöm öhöm. çok yalnızım lan, tıklım tıklım hem de. diz kapaklarıma surat çizip onlarla konuştum dün gece. geçen ağlıyoruz yine arkadaşlarla, ya dedim nedir bu dedim panpa ya nedir dedim? birimiz ağlasın digerleri teselli etsin dedim, haksız mıyım sözlük ya ağlıyoruz ya. nereye kadar dedim ya? dön dedim bir de. bu entryimde olay mahalline sonradan gelen defans oyuncusunun tüm badilerine armağan olsun.
  • gözlerindeki bari pantolonu giyseydim amk bakışları yarmaktadir.
  • desenli boxer giyer.
    sakalları ile boxer deseni arasındaki uyumu, gölmek seçimi ile göstermemiştir. fakat bağır açık ve sade bir kolye ile süslenmiş imajı modaya uygundur.
    boxer seçimi ve çorap seçimi ile kontrast yaptığı, çorabın siyah rengini patlatarak dengeyi sağladığı ise gözlerden kaçmıyor.
    lakin beyaz seçimi tropi koşulları için doğru bir seçim olmamıştır.
  • fotografta pantolon siyrilmis degil, pantolonu hic yok. ayakkabisi da ayaginda ve bagli.

    bence bu iste bir fantezi var.
  • (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)

    başında o kadar asker olduğuna göre bomba sıçıyor olması muhtemel. biz de diyoruz bu adamlar neasıl buluyor teçhizatı diye.
  • bir süre sonra ortamda olması muhtemel gangbang'in farkına vardığı yüzünden çok rahat okunulan teröristtir
  • sikmeseler bari demiş olması muhtemeldir.
  • terörist olduğunu bir kenara bırakıp sadece insan olarak bakınca içim cız etti bir an. ben kendimden biliyorum sıçmamın yarıda kesilmesinde neler hissettiğimi. eminim bu fotoğraf çekildiğinde götünde hala tam sıçamamışlık, sıçıştan tam verim alamamışlık hissi vardır. ki bu da yaklaşık 10 dakika süren bir cehennem azabıdır. "yazık lan" diyorum
hesabın var mı? giriş yap