• 1/6 ölçek cobra viper ve crimson guard modelleri ile detayın dibini vurmuş firma...

    cobra viper;
    http://affiliates.sideshowtoy.com/…ku=100035&cid=68

    crimson guard;
    http://affiliates.sideshowtoy.com/…u=100039&cid=643

    not : ürün içeriği kısmına ve galeri sayfasına bakmayı unutmayınız, asıl detay orada...
  • amerikan kökenli, sınırlı sayıda üretim yapan (ürün başına 300-500-1000 civarı), ürünlerini polystone denilen malzemeden üreten, marvel comics, dc comics, star wars, disney ve daha birçok markanın heykel ve büstlerini bizlerin beğenisine sunan güzide şirket.

    fiyatları hafif tuzlu ancak dünyanın en iyi heykel firmalarından birisi, belki de en iyisi.
    tek sıkıntıları, kimi zaman siteye ekledikleri önizleme (bkz: preview) fotoğraflarının, sizin elinize geçen heykelden bir miktar farklı olması. e tabi boyamayı çin'de yaptırınca ve örneğin yüzü boyayan adam arka arkaya 1000 adet batman suratı boyayınca, ele geçen heykelin gözlerinde bir şaşılık oluşabiliyor.
  • bu sene 20. yilini kutlayan figur firmasi. premium format figure leri ve 1/6 scale figure leri meshurdur. suratlar, ifadeler, kiyafetler derken hepsi ozenle hazirlanmis koleksiyoner figurleri sunar. hot toys un da distributoru oldugu icin, onlarin urettigi muhtesem figurlere de bu firma araciligiyla ulasmaniz mumkun.
  • malum türkiyedeki fiyatlar aşırı pahalıyken bu siteden almak daha mantıklı geliyor. sadece ürünün kendi fiyatına ilaveten kargo ücreti ve gümrük ücreti ödüyorsunuz. benim fikrime göre kargo konusunda (bkz: dhl) oldukça başarılı.

    ayrıca sitenin güzel bir özelliği ise özel günlerde ve yeni siparişlerde en az $15 dolar belli bir zaman içerisinde indirim fırsatı sunuyor. tabi bazen bu indirim fırsatı bazı ürünler için geçerli olabiliyor.

    her elinize geçen üründen 40 gün sonra ise süresiz indirim de veriyorlar. bunun için bir ürün sınırlaması yok.
  • kaliteli bir figür markası.
    elinde daredevil vs punisher diaroma figürü olan yeşillendirebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=rzfvrl6l0-y
  • malesef artık sitesinden sipariş etmeye cesaret edilemeyen figür/heykel firması.

    kendine 1 tane alırken sayın devlet büyüğümüze(!) de 1 tane almamız gerektiği içim gümrük vergisi dolayısıyla, o zevkin de içine ettiler.

    en son durum alınan maldan daha fazla gümrük ödendiği yönündeydi. hala öyle mi bilemiyorum ama tez zamanda değişir umarım..
  • türkiye’de lükstür, avrupa’da hobidir. gümrük vergisi ile bir tane ürün alınca bir de reise alıyorsunuz, hediye canım paşamıza.
hesabın var mı? giriş yap