• siemens buzdolabı tasarım rezaleti !!!
    ankara çankaya paşacan aş den
    kd75nvı3on solo soğutucu dondurucu kombinasyonu buzdolabı aldım.

    buzdolabı paketi açıldıktan sonra buzdolabının duvarı sıfır değil eğri olduğunu fark ettik. sorunun tasarım hatası olduğunu belirtmeme rağmen satış sonrası derdini siemens e anlat gibi kaba bir üslupla kapıyı gösterdiler.
    başvurumuza bu modeller böyle denip sorunu çözmediler.
    sorunun tasarım kaynaklı olduğu aşikar.
    5.500 tl'lik buzdolabına böyle kabul edin diyerek yardımcı olunmadı.

    aksi halde tüm sosyal platformlarda bu durumu paylaşıp yasal süreç başlatacağım.
    rezaleti
  • 10.06.2020 tarihinde ücretini peşin olarak ödediğim ve satın aldığım bulaşık makinesini tarafıma ısrarla ulaştırmıyorlar.
    defalarca aradığım siemens'in kendi bayisi ve kendi müşteri hizmetleri numarası olan 4446688 i aramama rağmen size dönüş yapılacaktır denip haftalar olmasına rağmen geri dönüş yapılmadı ve yapılmamaya devam ediyor. ben her gün aramama rağmen hala bir kez olsun geri dönüş yapılmadı tarafıma.
    parasının peşin alınmasına rağmen ürünümün ısrarla teslim edilmemesini en hafif tabiri ile dolandırıcılıktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum.
    ve insanı enayi yerine koyar gibi sizle iletişime geçeceğiz demelerine rağmen bir kez olsun geri dönüş yapmamış olmaları da müşteri hizmetlerinin bu dolandırıcılığa çanak tuttuğunu gösteriyor.
    bu arada ya-ba siemens bayisinde sözde ellerinde ve tüm türkiye'de olmayan bulaşık makinesi stoğunu, cevahir avm deki siemens mağazasın da buldum. cevahirdeki siemens mağazası bizim elimizde bulası makinesi stoğu mevcut ve genel merkezin sizi stok olan bir bayiye yönlendirmesi gerekiyor dediğini de belirtmek istiyorum. yani burada çıkaracağım sonuç organize bir şekilde kandırılmış olduğumu gösteriyor.
    bende buradaki bir çok kişi gibi markanın sözde verdiği güvene kanıp siemens'ten alışveriş yapmamdır.
    sizlere tavsiyem bir daha önünden bile geçmemenizdir.
hesabın var mı? giriş yap