• çok sevseniz de sık sık görüşmek istemediğiniz arkadaş. hele derin mevzulara girer dertleşmeye başlarsanız yanınızda bi 10'a yakın sigara içerse 2 saat sonra baş ağrısı garanti.

    içmeyin şu zıkkımı.
  • başta sadece o içerken aradan 1 yıl sonra falan bir bakmışsınız sizde paket alıyorsunuz muhabbetlerde falan onunla beraber sigara içiyorsunuz. sevilen ama riskli olan elemandır.
  • herkes içiyor, bıraksam yanlarında içmiş kadar oluyorum. ondan bırakmıyorum. yoksa bırakacağım
  • bu arkadaşlarla buluştuktan sonra giydiğim kıyafetlerimi eve gelir gelmez kirliye atmam gerekiyor. montu, hırkayı balkonda bırakıp leş kokuyu atması için çabalıyorum.

    kazara bu kokan giysileri odanızda unutursanız sabah karşılaşacağınız koku, bir gün boyunca odada sigara içilse ancak o kadar kokabilir.

    kıyafet mevzundan sonra tabiki saçlara sinen sigara dumanı var. sigaradan iğreniyorsanız, gece saçınızın kokusuna kalkıp duş aldıracak kadar rahatsız edici oluyor.

    bir de çoğu arkadaşım sigara kullandığından sürekli çamaşır yıkayan ve duş alan biri oldum gözüktüğü gibi iyi bir durum değil.

    bir de baş ağrısı kısmı var ki bu kısma hiç girmeyip bilen bilir diyorum sadece.

    şimdi diyebilirsiniz ki sigara içilirken yanlarında durma. o da öyle olmuyor, bir kez iki kez durmuyorsunuz illa bir şekilde yanınızda içiliyor o zıkkım. hem çok seri yakıyorlar hem de sık görüştüğüm arkadaşlardan abartmıyorum 10 belki daha fazlası sigara kullanıyor. sigara kullanmayan azınlık hatta genelde tek kişi olarak muhabbetten veya ortamdan soyutlanmanız gerekiyor.
    sigara içilen ortamlardan sıkılmadım değil, herkes garip gözlerle, anormal davranan benmişim gibi bana bakar ve e başla abi sen de bak herkes içiyor zaten gibi gereksiz laflarla üzerinizden konular sohbetler de döner.
    siz de size doğru gelen dumanı üfleyerek kendinizden uzaklaştırmaya çalışırsınız ama ne fayda...
    son günlerde çok sinirime dokunduğundan hem yazarak rahatlama amaçlı hem de sigara içen arkadaşların biraz içmeyenlere de saygı göstermesi gerektiğini hattırlatmak istedim. zaten kapalı alanlarda sigara yasağı büyük işletmeler hariç bek etkilenmedi bunu herkes biliyor.
    neyse sevgili çevremle duş almaya üşendiğim ve derimin sık duş alma dolayısıyla kuruduğu dönemlerde ufak bahanelerle kaçıyorum. evet bunu yapıyorum söyleseniz sigara bilmemle diye hem çok ciddiye alınası bir şey değilmiş gibi geliyor kulağa hadi alındı bir iki kez dikkat edilir sonra tekrar fosur fosur.
    sigarasız sağlıklı günler dostlar.
  • zorla edinilmeyen arkadaştır.
  • sigara içerken kucağında olunmaması gereken arkadaştır.
  • sorundur. sıkıntıdır. bunalımdır.
    ayazda, soğukta kıçınızı üşütür. leş gibi kokmanıza yol açar. her yarım saatte bir dikkatinizi dağıtır. pasif içici yapar. oturduğunuz yerde sigara içilmiyorsa, çayınızı boğazınızda bırakır. sohbetleri yarım bırakır. derttir.

    edit: seri eksileseniz de gerçeği değiştirmezsiniz. sigara içenler huzursuzluk sebebidir.
  • -mutfakta sigara içebiliyor muyuz ?
    -hayır
    -kanka gelirken sigara alır mısın ?
    bu tür sorulara çok maruz kalıyordur.
hesabın var mı? giriş yap