• klasik türk düşünce şeklini gösteren cümle. neden sigara içmeyenlere daha fazla maaş verilmesi önerilmez de sigara içene daha az ödeme yapılması önerilir. büyük ihtimalle bunu öneren zengin bir patron değil 3 kuruş maaş alan bir çalışandır. kraldan çok kralcı olmak böyle bir şey.
  • al abi bi sigara yak

    beyninin pekmezi filan hep akmış yazık.
  • işin özünün "aynı işi yapan" kısmında olduğunu söylemekte yarar var sanırım. sigara içmeyen benden en az 1 saat fazla sürede aynı işi yapıyorsa ona da verimsiz diye az para verin...

    sözlükteki patronseverler, kimse işten kafasını kaldırmasın istiyor sanırım. oldu olacak bi döşek atın amına koduğumun yerine, eve de gitmiyim?
  • benzer öneri alkol alanlar içinde yapılmalı. her yudumdan sonra ölen beyin hücreleri, belli bir süre sonra siroz olma riski ve devlete yük olması da cabası.
  • sodexo'ya farklı para yatıran firmalar halihazırda bulunuyorken çok ta şaşırılmaması gereken olay.
  • organik gıda yemeyenleri filan da alınız bence eksik maaş verilecek listesine; malum her şey kanserojen.

    hımm, sonra genetik yatkınlıklar filan var; ailesinde rahatsızlık olanları almasınlar mesela sigorta kapsamına. diğerlerinin üzerine binecek yük, malum.

    sonra engelli bireyler var. ne gerek var canım tam maaşa?

    vücut kitle indexi de ölçülebilir pekala; gram oynadı mı skor...

    yüz madde sayarım ben buraya da son olarak

    din düşmanı filan değilim ama argüman malum zihniyet tarafından sahiplenilirse diye yazıyorum:

    namaz kılandan da kesilecek mi?

    oruç tutandan peki?
  • üzerine düşünülmesi gereken öneri.

    aktif olarak en az 10 yıldır sigara içen biri olarak buna katılabilirim fakat sen biliyor musun ki ben sigara içmeye çıktığımda kararlarımı veriyorum.

    milletin "external" olarak adlandırdığı ve yurt dışına atmadan önce herkesten onay istediği e-maillerden kaç tane atıyorum? bunları cümle cümle dışarıda sigara içerken yazdığımı ve masama gelince yazdığımı biliyor musun evlat? yazık değil mi benim maaşımın %10'una?

    hem benim sigara alırken verdiğim vergiler sağlık harcamalarımı fazla fazla karşılar, devlete neden yük oluyormuşum ki?
hesabın var mı? giriş yap