• insana ilk anda pedofiliyle ilgili bir kamu spotu izliyormuş hissi veren oluşumun repliği. doktorun tipi ve oyunculuktaki yeteneksizliği, çocuğun doktora bakışı, gergin müzik, sahnenin uzunluğu (veya çok boktan olduğu için bana uzun geliyor) insanda bir "töbe yarabbim" hissi uyandırıyor. en sondaki ebeveynlerin yeteneksizliği aslında bunların hepsini unutturacak berbatlıkta ama çok sürmediği için unutturamıyor.
    sonuç: bu kadar kötü kamu spotları yemin ederim insanı sigaraya başlatır.
  • kamu spotunu bedavaya getireceğim diye 6.sınıf oyunculuklara yer verilen hadise.
    (bkz: peruk mu lan o)
  • marlboro blue ice varken gerçekleşmesi çok zor dedirtendir.
  • dünya üzerindeki en uyumsuz çifti barınndıran kamu spotu.
  • tüm oyuncuların rolleriyle son derece uyumsuz ve itici olduğu, bu nedenle çocuğun da bir korku filmi sahnesindeymiş hissi verdiği, sağlık konulu birbirinden kötü kamu spotlarından bir başkası.
  • kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı ima yoluyla, davranış değiştirileceğini düşünüp, kötü oyunculuklarla bunu anlatmaya çalışan kamu spotu. net sigaraya başlama isteği uyandırır.
  • kamu spotunun iyisi kötüsü olmaz mottosuyla kurgulanmış,birbirinden berbat oyunculukların tamamen birbirinden zıt karakterle harmanlandığı,çok kötü bir senaryonun akıllara ziyan bir yönetmen performansı ile taçlandığı dandik kamu spotudur.

    günün en çok televizyon izlenen saatlerinde ısrarla yayınlanması bu berbatlığı daha da çekilmez hale getiriyor. bütün bu vasatlıklara kulak tırmalayan dublaj ile birleştiğinde hepimizde "ne kadar kötü kamu spotu" fikri uyandırıyor ve bilinçaltımıza bu şekilde perçinleniyor. sokaktan kimi çevirip sorsak bu dandik kamu spotunun konusunu,oyuncularını ve berbatlığını hatırlar.

    tabii ki çocukların yanında sigara içilmesin ama hepimizin parasını saçarak yaptırdığınız kamu spotunda bari biraz özen olsun. tamam gidip quentin tarantinoya kamu spotu çektirin demiyoruz ama birazcık özen göstersin yapımcı şirket.

    ya bir memlekette hiç mi doğru yapılan bir iş olmaz? bu kadar vasatlığı ne zaman kanıksadık biz?
  • içerisinde tiplerinden hareketle evde çok fena seks döndürdüklerini düşündüğüm iki ebeveyn bulunduran kamu spotu. hatta öyle ki çocuğun ciğer problemi, seks sonrası sigaralarının yarattığı buluttan kaynaklanıyor bile olabilir.
  • doktor rolundeki aktörün kafasındaki boya ile tatlısesin bıyığındaki ve kahtalı mıçının kafasindaki boyalarin amca oglu olduklari.
hesabın var mı? giriş yap