• (bkz: hasır 6)
  • erdoğan bayraktar: “trabzonspor şampiyon olamazsa 20 bin reyimiz gider”

    http://www.odatv.com/…ti-edilen-deliller-2001121200
  • iddianame ve ek delil klasörlerinde yer alan ama nedense hasıraltı edildiği iddia edilen deliller. ek delil klasörlerinden yer alan bilgilerin iddianamede yer almadığında hasırlaltı edildiğini düşünen bir tipi de ortaya çıkarmıştır. oysa ki ek delil klasörü iddianamenin mütemmim cüzüdür. oda tv yazarı heralde yetmiş bin sayfalık iddianame bekliyordu. akıl fikir yani. tüm bu delillerin etik kurulu tarafından incelenmiş olması da ayrı bir olay. ama tabi her gün ağlayacak bir şeyler bulanlar bugünde bununla idare etsinler.
  • ts'nin şampiyon olması için rakip takımlara 5 milyon vermeyi göze alan trabzonlu işadamları dışında trabzondaki ak parti teşkilatı'nın da ts'nin şampiyon olması için boş durmadığı gözüken delillerdir..

    http://www.odatv.com/…ts_sivas_maci_tesvik13(1).jpg
  • hasıraltı edilen bir şey yoktur, görmezden gelinenler vardır.

    medyanın bu delillerin üzerine gitmemesini bırakın, yokmuş gibi davranmasının tek nedeni, trabzonspor'un düşse bile asla
    fenerbahçe kadar reyting getiremeyecek olmasıdır.

    asıl olay, pfdk ya da etik kurulu da bu delilleri görmezden gelirse çıkacak.
  • tff kurullarınca görmezden gelinmeyen deliller. etik kurulu zaten tüm bu delilleri incelemiş ve raporunu sunmuştur. raporun tamamı basına yansıdı. onun da ötesinde trabzonspor kulübü bizzat başvurarak raporu talep etti. raporda neler yazdığı da zaten malum.
  • erdoğan bayraktar'ın ince ayarlarıyla pfdk ve etik kurulu tarafından da gözardı edilmesi sağlanan deliller. boşuna teşebbüse ceza kalksın diye yırtınmıyorlar.
  • hasıraltı edilmemiş delillerdir. temmuz ayında bile ortada dolanan ve ek delil klasöründe bulunan tapeler nasıl hasır altı edilmiş olabilir ?

    işin garip tarafı şudur.

    bunlar delildir ve hasır altı edilmiştir savı ile buraya yazan fenerbahçeli yazarlar bir taraftan fenerbahçe ile ilgili olan şike ve teşvik belgelerinin yalan olduğunu söylüyorlar.

    burada okuması yazması olan bir kasa gün boyunca flood yapıp şike belgelerini yalanlamaya çalışmadı mı ? aynı adam bugün belgelerin doğru olduğu savı ile ortaya çıkıyor.

    bir karar verin arkadaş hangileri doğru, hangileri yanlış.
  • 58. madde değişmezse trabzonspor'un kesin olarak küme düşürüleceğini gösteren delillerdir aynı zamanda.
    kimilerinin neden kanal kanal gezdiği şimdi daha da iyi anlaşılıyor.
  • özellikle ak parti'yle ilgili olan kısımların ince ince yok edildiği delillerdir..
hesabın var mı? giriş yap