• aranan insan olmamakla eşdeğer bir durumdur.

    bir aktivite düzenlendiğinde adınızı orada görmezseniz, veya muhabbetlerde isminiz yoksa yavaş yavaş düşünmeye başlayın bu durumu.
  • tek olmayı seviyorsanız öyle olmasanız bile bürünmeniz gereken kişiliktir bu. hoş ben zaten sıkıcı olduğum için özel bir çaba sarfetmeden insanları kendimden uzak tutabiliyorum.
  • pazar günleri bürünülen kimlik. hayat böyle pek güzel.
  • gecmisin sonucudur ozellikle iliski konusunda....

    ben cok heyecanliydim bir zamanlar cok anlattim cok guldurdum ama sonucunda 28 yasinda bir basimayim hala... sende nasil olsa bigun gideceksin beni uzuceksin...e o zaman ne gerek var sana hayatimi anlatmaya ve heyecan yaratmaya ???

    tamam itiraf ediyorum ulan iste... benim o sıkıcı insan. konusmayi sevmeyen, hayata dair herhangi bi heyecani olmayan....siz yaptiniz sizin eseriniz bu sıkıcı insan....
  • geniş arkadaş grubunda herhangi bir durumda ilk dışarda kalacak insandır kendisi. ilk satışı yiyecek... bunu kendisi de, gruptakilerde bilir ama dillendirilmez.

    sıkıcı biri olmak aslında güvensizlik ile de ilgili olabilir. yani etrafınızda sevmediğiniz, güvenmediğiniz insanlar varsa bu durum kabuğunuza çekilmenize yol açabilir. yani isteksizlik sonucu bir sıkıntı hali. ben de sanırım bu veya benzeri durum oluyor bazen.

    mesela bir de bu insan hobilerini, keyif aldığı aktivieleri keşfedememiş olabilir. sıkıntı bundan da kaynaklanabilir. kendisini daha tanımamış olabilir. bu konuda kolay değil, tecrübe gerektiriyor, zaman istiyor.

    çok sık esneyen, ortalama bir ruh hali ile, enerjisiz takıldığım bir zaman diliminde yanımda keyif aldığım -tanıdığım veya yeni tanışdığım farketmez- insanlar olduğunda bir anda enerjik bir insana dönüşebiliyorum.

    bir de günümüzde sürekli aa çok eğlenceliyim, kopuyorum zihinsel baskısı olduğundan bu arkadaşımızın durumu tıpkı asosyalliğin eziklik olarak algılanması gibi zordur.
  • hayattan umudu olmayan insanın durumudur.

    her gün bir umut. buna başlangıç ve bitiş de dahil...
hesabın var mı? giriş yap