• üst edit : sadece bir ihtimalden bahsettim ve tarafıma onlarca küfür ve hakaret geldi. sadece ihtimalden bahsediyorum ne sadistliğim kaldı ne kadın düşmanlığım kaldı. bir ihtimal diyorum ihtimal demek olasılık kesinlik değildir lakin özellikle kadın yazarlar daha ihtimal dahilinde hakaretler yağdırıyorlar. ben kadının şarkısını dinlemem adamın da bir dizisini bile izlemiş değilim sadece teknik açıdan bir değerlendirme yaptım ama gerçekten görüyorum ki durumuz endişe verici. özellikle kadınların saldırgan ve ihtimale bile küfür edecek kadar ileri gitmeleri bu savımı ne yazık ki destekliyor.

    vardır. bildiğin var gibi görünüyor. bakınız kadınlar son dönemlerde kadının beyanı esastır muhabbettinden dolayı çok farklı olaylara giriştiler. zengini fakiri bir kezbanlık aldı yürüdü yalan iftira sıkışınca "tacizçi!" demeler falan çoğaldı. burada sıla gençoğlu denen şahsın mahkeme çıkışında hal ve hareketlerine bakılırsa başka bir şeye sinirlenip (muhtemelen aile yemeğinde masada kahkaha atıp yemekten sonra bana böyle böyle dedin sen bunu diyemezsin deyip arıza çıkardı sonra susmadı susmayınca ahmet kural kolundan biraz sertçe sıktı ve sıla yetişin komşulaaaaar moduna geçti.)
    son zamanlarda baya artan kadın yalanlarından sadece biri olabilir ya da ahmet kural hakikaten kadın döven bir ruh hastası olabilir bekleyelim görelim.
  • elbette vardır ama basit bir istatistik bu olasılığın sıla için ahmet kural’ın yalan söyleme ihtimalinden çok düşük olduğunu söyler.

    sıla’nın bilinen yalan geçmişi var mı? aksine zamanında restini çekip mitinglerde boy göstermediği, bu şovda yokum dediği zamanı hatırlayın. prim kasmak isteyecek bir kadın o gün tüm diğer alkış tutan sanatçılar gibi gidip inanmadığı bir şeyi yalandan da olsa destekleyebilirdi, sert esen rüzgara tükürmezdi.

    ahmet kural mı, duyulan üç tane kadına şiddet geçmişi var, birinin de fotosu var. bu sonuncu hariç.

    yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır.
    ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
    vb...
  • albüm tanıtımını mükemmel bir şekilde yapmıştır.
  • ilk konuşan avantajı ele geçirir. olayın aslı ortaya çıkmadan ünlüler camiası paylaştıkları sert içeriklerle ahmet kural'ı bitirdi.
  • adam çıktı aramızda "biraz" itişme kakışma oldu dedi. itiraf etti. bizim alagavatlar "ama ülkemizdeki kesbamlar.s.s" derdinde. kezban siksin sizi.
  • birinin kafasına küllük vursan ne küllük kalır ne kafa. bir de yerde sürükleme felan da yani diyoruz ya erkek güçlü, güçsüz bir insana bu yapılmaz, ne bileyim madem güçlü, kolda iki morluk kadar mı güçlü...

    görünen ve söylemlere göre kural’ın söyledikleri hayatın olağan akışına daha uygun. belli ki birbirlerini itmişler, tartışma yaşanmış.

    ana bacı karıştırmaya gerek yok, kimse babamızın oğlu değil, erkenden ahkam kesmeye, yok yanındayız yok bilmem ne demeye de gerek yok. beşer şaşar.. bu ahmet kadar geçerli ise de sıla kadar da geçerli..
  • bu iş ahmet in üzerine kalır.
  • delil olmadan nasıl koruma kararı çıkıyor merak ediyorum. ancak eski kocası tarafından yaralanıp koruma çıkmadığı için kaç kadın öldü bu ülkede. sıla ünlü olduğu için de daha rahat çıkmış olabilir. bu ülkede her şey mümkün. fakat ahmet kural sıfatsızının ilk vukatı olmadığını hatırlatmakta fayda var.
    kadın beyanı evet önemli ama delil yoksa kimse bir şey yapmıyor. hatta delil olsa bile kaç sapık, katil salındı. o yüzden kadının beyanı önceliğinden faydalanılıyor diye ağlamayın. öyle bir şey var gözükse de yok.
  • ikisini de severim. bu olayda erkek ali şan gibi ceceli gibi tipler olsa yüzde yüz kadın haklı derdim. tanımasam da ahmet kuralı böye bir şey yapmış olabileceğini sanmıyorum. ama sıla da kariyeri için zamanında konserlerinin iptal edilmesine göz yummuş bir insan yani tanıtım falan diye yalan söylemez. her ikisi de haklı olabilir. (bu arada ben ekşi de magazin entrysi öi giriyorum ya hslfıpdm)
  • yakın zamanda iş ortamında, taciz sayılır mı bilmem ama, küfür yiyen bir kadın olarak durumun ne kadar kötü hissettirdiğini bizzat deneyimledim. uzaktan davulun sesi hoş geliyor olabilir ama toplum içinde aşağılanma duygusu intikam dahil hiçbir şey karşılığında kimsenin yaşamak isteyebileceği bir şey değil. o yüzden bu tür iddalarla ortaya çıkan kadınlara inanın. boşuna esas olan kadın beyanıdır demiyorlarmış.
hesabın var mı? giriş yap