• eğer görüntüler doğruysa (ki dava dosyasına delil olarak alınmış) ahmet kural'dan özür dilenmesi, iade-i itibar yapılması lazım.

    haber linki: https://www.youtube.com/…e_continue=1&v=i-em0o_otb4

    oda tv linki: https://odatv.com/vid_video.php?id=8ff2g

    edit: sıla görüntülerin olaydan sonra çekildiğini kabul etmiş. kaynak :https://www.sozcu.com.tr/…untulerle-ilgili-konustu/
  • bu görüntüler olaydan öncedir sonradır bilemem. ama bu kadın nedense bana hiçbir zaman samimi gelmedi. he ahmet kural da en az onun kadar samimiyetsiz, o ayrı.
    bu sebeple ilişkilerinden haberdar olunca tencere kapak diye düşünmüştüm. sonra böyle bir olayla günlerce gündemi meşgul ettiler.
    şimdi sıla’nın darp raporu almak için kendi kendine zarar vermesi ile alakalı görüntüler görsem hiç şaşırmam. aynı şekilde ahmet kural’ın sıla’yı darp ettiği görüntüleri görsem “vay anasını, bak yapmış demek ki adam” da demem.
    kocaman bir ülkenin gündemini böyle insanların şekillendirdiğini görmek üzüyor sadece. ne diyeyim, yazık vallahi hepimize.
  • 18 saat sonrası olduğu tam olarak nerden anlıyoruz?bir de size göre şiddet uygulamış sayılması için tam olarak ne kadar morarması lazım?
  • 18 saat sonrasına dair videoda herhangi bir ibare, ispat göremedim, nazarımda çöp niteliğinde haber.
  • gerçekten olaydan tam da 18 saat sonraymış gibi olan görüntüler.

    ben tatmin oldum.
  • 18 saat sonra bu görüntülerin olmuş olması darp olmadığı anlamına gelmeyebilir. bahsi geçen morluk ve ödemler bu saatten sonra da gelişebilir.

    dip not: benim cümlelerim dahil ihtimaller üzerinde konuşuluyor. ancak öyle veya böyle herkes kesin bir yargıya varmış kendi kafasında ve olasılıkların bahsi dahi diğer tarafa kin kusulmasını tetikliyor. sakin olalım lütfen.
  • ne zaman çekildiği belli olmayan bir görüntü ile saldırıya maruz kalmış bir kadının iddiasını çürümeye çalışmaktır bu. flash bir haber gibi, kesinleşmiş bir bomba gibi haberi veriyorlar ama en sonunda "iddia edildi" ekliyorlar. aynı ergenekon, balyoz davasında olduğu gibi fetö tarzı habercilik.
  • lacasa de papel de profesörün darp raporu vermek için kendini hırpaladığı sahne geldi aklıma nedense
  • ikisi de idam edilsin. çünkü ikisinden biri illa ki suçlu.
hesabın var mı? giriş yap