şükela:  tümü | bugün
1490 entry daha
  • --- spoiler ---
    halkının avcıları kovduğu, yaban keçileri için seferberlik ettiği, vaşaktan kurda, ayıdan beyaz gelinciğe kadar mahlukat ve çok nadir endemik bitkilere güvenli yaşam alanı olan il tunceli.
    --- spoiler ---

benim tuncelili bir arkadaşım bana av fotoğraflarını atmıştı, bombayla balık avlayıp yaban keçilerini vuruyorlardı.
  • sinan oğan'ın gazsaray trolleri ve aktroller tarafından, kadın, çocuk ve hayvan hakları düşmanları tarafından propagandasının yapılması büyük bir utanç olmalıdır. tüm yüreğimle inanıyorum ki kendisi bunun farkında değildir. kendisine mecliste saldırı düzenleyen kadın, hayvan, çocuk ve toplum düşmanları tarafndan adının zikredilmesine ilk önce kendisi karşı çıkmalıdır.

türki halklar şaman gelenekten gelme ve anaerkil bir toplumdur. kadın atadır, yaradan'dan sonradır. türki halklar dünyaya medeniyeti, medine'dekilere de kadın haklarını getirmeliler. eminim ki sinan oğan bu orta çağ trollerine karşı duruş sergileyecek, ilk çağ gelenek ve göreneklerinin ilkel itlerine de sözlükte yanıt verecektir.
  • ben bu adamı gördüm, tanıdım kendi memleketinde. ığdır milletvekili iken, igdirda karşılaştık yolda. upuzun bir boy. kendi başına sıfır koruma ile esnaf ziyareti yapıyordu. sonraları kim olduğunu araştırdım, aldığı eğitimi, siyasi fikirlerini vs. su anda seçimde ve siyasi ortamda yapmaya çalıştığı şey bana mantıklı geliyor. ayrıca tüm adayların karşılaştırmasıni yapmışlar sosyal medyada ben de buraya bırakıyorum.

görsel

muazzam bir cv örneği.
  • tek yapması gerek, iyi program hazılayıp bunu halka anlatması. iktidar da, muhalefet de kendini bitirmek için herşeyi yapıyor. onun için bunlara harcayacağı enerjiyi, vaatlerini ve projelerini anlatmak için kullanmalı.
  • yakında başlığı, oktroller, hdpliler, fetöcüler, sikik liboşlar tarafından aday olma oyları bölüyorsun diye işgal edilecek vatansever siyasetçi.
  • geçen bir programına denk geldim inşaatta emele olarak çalıştım. biz apartmanlarda büyümedik felan diyordu.

şimdi şu videoyu gördüm:
    instagram link

ben öyle hastanelerde değil tarlada annem çapa yaparken doğdum diyor.

kardeş hastanede doğmayı sosyete işi felan görüyorsan fildişi sahilinde felan doğup büyüdün herhalde. yarın da dersin biz öyle ekmekler yiyerek büyümedik taş yedik diye.
  • oyum kendisinindir.
  • nereden baksan rezalet bir paylaşım

tanım: atatürk’ü kullanan bir adet rusçu kurtçuk
  • kürtlerin sevmediği, türk vurgusunu her yerde yapan cumhurbaşkanı adayı. seveni kadar sevmeyeni de çok. ama ben günümüz siyasetinde olması gereken renklerden olduğunu düşünüyor ve kafa yapısını yüzde yüz olmasa da beğeniyorum.
  • oy vereceğim cumhurbaşkanı adayı.

aynı zamanda mevcut adaylar arasında en genç ve en liyakatli olanıdır.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap