• bugün spotify'da ilk single'ı "sen"e denk geldiğim yeni nesil müzisyen/sosyal medya influencer'lardan. eleman türkçe akustik müzik yapıyor, hem klibi hem müziği gayet minimal ve keyifli.

    müziğinin sound'u bana yer yer mfö'yü, yer yer pinhani'yi, yalın'ı hatta şarkıda geçen "gönlün olsaydı dans ederdik" kısmının sözleri ve söyleniş tarzı bana büyük üstat bülent ortaçgil'in "benimle oynar mısın"ını çağırıştırdı. sadece single ile kalmaz müzik yapmaya devam ederse uzun vadede iş yapabilir.

    yolu açık olsun.
  • 90'lar ile modern tarzın karışımı, yani hem nostaljik hem de yeni tınıları birarada bulunduran -en azından bana böyle hissettirdi- müziği ile günümüz türkçe müzik piyasasına tek şarkı ile giriş yapmış olan şarkıcı. şarkının ismi sen. kulağa hoş gelen easy listening bir tarzı var. dinleyin dinlettirin.
  • uzun bir süredir instagramdan (https://www.instagram.com/sinansipahiler/) takip ettiğim yaratıcı zat. paylaştığı harika deneysel fotoğraflar ve uzay fotoğrafları yetmezmiş gibi dün sen isimli bit single çıkartmış hoş da olmuş. akustik müzik çok sevmem ama bu şarkı çok akılda kalıcı, tekrar tekrar dinlettiriyor. hayırlı olsun. klip de fena değil. umarım başarılı olur.
hesabın var mı? giriş yap