• uyku danışmanı. eğitimini nereden aldı bilemiyorum ama gözle görmeden amerikadan eğitim aldığına inanmam.

    yıllar önce pınar sibirsky 'den bebeği için uyku danışmanlığı aldı. bunu da kundak uykunun sitesinden görebilirsiniz. eğitimi tamamladıktan sonra yazı yazmış. yani anladığım kadarıyla "bu işte iyi para var yahu" diyerek atılmış bu işe. peki başarılı mı?

    tam tamına 3 yıl önce çocuklarım için pınar hanımdan danışmanlık aldığım hafta, benimle aynı gün doğum yapan arkadaşım (ay olarak aynılar yani) sinem hanım'dan danışmanlık almış. başarılı oldu mu peki, hayır! arkadaşımın değil danışmanın başarısızlığıydı. neden? bir kere iletişim whatsapp üzerinden gerçekleşiyormuş. yani arkadaşıma neler yapacağını anlatmamış bana da whatsapptan yaz demiş. bebek içeride ağlıyor feryat figan arkadaşım panik ve whatsapptan yazıyor. bingo! cevap yok. ulaşamıyor. sonuçta onlar da para iadesi almıştı. çocuğun bir hafta çektiği de zarar olmuştu. ben pınar hanımla her gün telefon ile görüşüyordum. üstelik ne yapacağım diye değil neler olduğunu anlatmak ve psikolojik destek için. bana zaten en başından her şeyi anlatmıştı. a planı b planı...

    yani az önce denk geldim hatipoğlu ailesine yardımcı olmuş falan filan. bir önceki entryden de anladığım kadarıyla en iyi yaptığı şey pr. bugününü mykunak pınar sibirsky'ye borçlu. keşke biyografiye onu da yazsaydı*
  • uyku eğitimi için kendisine yazdığımda kitapları olduğunu öğrendim. önce bir okuyayım sonra gerekirse eğitimi alırım dedim. zaten ücreti de aşırı yüksek. sanki tekrar doğum yapıyoruz.

    iki kitabını da okudum. almanızı tavsiye etmem. zaten bu entry girme sebebim de tuvalet eğitimi kitabındaki aradığım gerçekçi bilgiler haricinde, sabırlı olun cümlesini görmekten sinir krizi geçirmemdi.

    ilginçtir ki çocuk kitaplarını kızım aşırı seviyor. kaka kitabına bayılıyor. günde 50 kere okuyoruz. bilmiyorum travmatik mi acaba şüphelenmeye başladım. çünkü bu kitaptan sonra sürekli etrafta kaka bakıyoruz. ve kakasından ayrılamıyor ve kaka tutuyor. bunu da bir bilene danışacağım.
hesabın var mı? giriş yap