• ayrica koskoca iktidarlarin bir okuz kellesiyle bile kirilabilecegini anlatan; direnmeyi ve kabullenmemeyi ogutleyen oyku.
  • sabahattin alinin bir çoçuk öyküsüdür. aslında devletsiz komün halinde yaşamanın insanları daha mutlu kılacağını, devletin sadece belli sınıfların çıkarları için kurulan ve kolayca yıkılabileceğini gizliden gizliye anlatır.

    (bkz: önceki maddeler silinince anlamsızlaşan entryler)
  • türkiyede önemli bir cogunlugun icinde yasadigi genis bahceli, üstünden kus ucamaz önünde kervan gecemez, çevresinde etten duvar kapisinda "dikkat köpek var" yazili kösk.
  • sırça ve edebiyat ailesinin bir üyesi;
    (bkz: sırça fanus)
    (bkz: sırça kümes)

    bir de atasözü olanı var desek:
    (bkz: sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı)..
  • oğuzhan ve cem dilinde büyük tuvalet anlamına gelir...
  • sabanci universitesi radyosunda dort siyaset bilimi master ogrencisinin hazirlayip sundugu, gundemdeki siyasal, sosyal ve kulturel olaylari degerlendiren, dogal, eglenceli ve muzik dolu program. ozellikle sosyal demokrasi ve kemalizm tartismalari dinlenmeli...
  • hasan bulent kahraman ile yapilan program entellektuel acidan dinleyicileri doyurmustur. program sabanci universitesi radyosu'nun tarihinin alternatifsiz tek programidir
  • master programında olsalar da daha bazı temel şeyleri öğrenemediklerini göstermiş olan yayıncılara sahip eski program. bir laf vardir hatta severim, serbest cagrisimdan aklima geldi bu insanlarin tavrini gorunce: okumakla adam olunmuyor.
    radyo yönetimi* tarafından yapılan bütün uyarıların sonuçsuz kalmasından sonra (bkz: #7605448) haklı bir şekilde atılmalarını sindirememiş, sindirememenin ötesinde tepki olarak radyo yönetimine çamur atma yolunu seçen insanların yapmış oldukları radyo programı.
  • vizyonu dar insanlarin anlayamayacaklari bir misyonu olan, radyoculugun playlistten sarki calmaktan ibaret olmadıgını gostermis radyo programi... radyo yonetiminin yaptigi hicbir uyarinin programin kapatilmasi icin yeterli hukuki temeli olmadigini bilmeden yorum yapan, hukukun en temel ilkesi olan " savunmasi alinmadan kimse cezalandıramaz" ilkesini ogrenememis ve radyo yonetiminin radyo odalarini kullanis bicimindeki kuralsizliklara karsi gozu kor olmus insanlarin kamu hizmeti yapan bir radyo programinin degerini takdir etmesini beklemek zaten bir hayal dunyasinda yasamak olurdu...
  • star tv'ye yayınlanacak olan yeni dizi. ece uslu, uğur çavuşoğlu, ali ipin, suzan aksoy, hakan eratik'in başrollerini paylaştığı dizinin yönetmeni, gülçin gülbahçe. ece uslu projeleri tutmayacak ama denemeye devam etmek lazım tabii..
hesabın var mı? giriş yap