• gaziantep'te hemen merkezde yer alan oteldir. en kısa sürede otel olarak mı yoksa event hall olarak mı varlığını sürdürecek karar vermesi gereken oteldir. şöyle ki otel içinde konser, düğün vb varsa ve siz zemin katlardaki odalarda kalıyorsanız, uyumanız imkansızdır. bu sırada söz konusu odaların penceresi de yoktur.
  • ses yalıtımı sıfır olan kervansaray.
  • antep'te konakladığım otel. kahvaltı dahil olan fiyatı makul olan kahvaltısı sıradan olan ama odaları güzel olan oteldir. otopark sıkıntısı bulunmaktadır. konumu güzeldir. mekan içinde takılmak da iyi olacağını düşünüyorum ortamı gayet güzeldi.
  • pek konuksever bir habitata sahiptir bu otel.
  • gaziantep'te merkezi konumda, bakırcılar çarşısı, imam çağdaş, güllüoğlu'nun tarihteki ilk şubesi gibi mutlaka gitmeniz, tatmanız gereken lezzet duraklarının hemen yanıbaşında bulunan müze kıvamında, mimarisiyle, serin avlusuyla, şehrin ve mekanın ruhuna uygun tarzı ve enfes kahvaltısıyla rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir otel.
  • bu otelde sırf eski bir kervansaray olmasından etkilenerek konaklamak isteyenlere söylemek istediğim iki şey var; ilk olarak, odaların ses yalıtımı berbat. "ben zaten antep'i gezeceğim, odada pek kalmam." diyorsanız sorun yok ama dinlenmek ve uyumak isterseniz uykunuz sürekli olarak bölünecek. koridordaki iki kişinin kendi arasındaki yüksek sesli olmayan bir diyaloğu bile sanki odanızda konuşuluyor etkisi yaratıyor. odanızın önünden birisi geçerse zaten mutlaka duyuyorsunuz.

    ikincisi de kahvaltısı zengin gibi dursa da, o kahvaltı gece saat 3 'te hazırlanıp servise açılıyor. sabah 10.00 gibi kahvaltıya inerseniz, 7 saattir açık büfede beklemede olan yiyecekleri yemek zorunda kalıyorsunuz ve ben bu nedenle zehirlenip hastaneye gitmek zorunda kaldım kısa bir süre önce. bu iki detay mutlaka aklınızda olsun.
hesabın var mı? giriş yap