şükela:  tümü | bugün
  • bunlar iyice azitti ha. ulkeden kovacagiz dedikce daha da azitiyorlar.
  • uyarı ateşi ne kafasına sıkamamışlar mı teröristin? bunca teröristin ülkeye girmesine nasıl izin verdiniz yeter artık
  • ülkenin en batısından en doğusuna kadar işgal edilmişiz resmen. neyse kürtler bir iki olay daha yaşanırsa bunları doğduğu güne kadar kovalarlar zaten.
  • ışid'in avrupa'da gerçekleştirdiği terör eylemlerini anımsatmıştır...

ama biz yine de suriyelileri bağrımıza basalım çünkü onlar zalım esed'in zulmünden canlarını zor kurtarıp ensara sığınan muhacirlerdir!

https://twitter.com/…mtr/status/1426206934542192646

edit: söz konusu şahıs suriyeli değilmiş. o zaman niye yanıltıcı başlık açıp insanları yanıltıyorsunuz efendiler?

edit2: şahıs hastaneye kontrole getirilen suriyeli bir hükümlüymüş. yandaşlar ve fondaşlar, "suriyeli değil türk vatandaşı", diye milleti kandırmaya çalışmış yine.

https://twitter.com/…soy/status/1426808592557031428
  • 2008 de eskişehirdeydik.oralarda bir tek şey konuşuluyordu..gidip suriyeli'lerden kız satın almak.olmuş kaç yıl..ve işin ilginç yanı ,anlaşılan o ki sadece eskişehir'de bile her yer bu laf ola değil bunu yapanlarla doluydu..yetmiş yaşındaki adamlar gidip 15 yaşındaki kızları binlerce lira verip alıp geliyormuş..ha onlar da fındık fıstık gibi bu şeymiş..yine de zamanla gelişen ortam..o zamanlar kendi aralarında takriben neler paylaştıkları.ve kim bilir daha neler neler..önce kendini hem de bu hallerle daha yukarda sananlar sonra neler neler..hadi tükür hangisine tüküreceksin ..suriyelilere mi yoksa şehir şehir kendinize mi..
    şimdi paylaşamadığınız nedir???
  • ya nasıl iş anlamıyorum cidden. devletin ambulansını nasıl çalabiliyor bu çöl bedevisi? hiç mi bakan eden yok? insanların üstüne sürüyor bir de.
  • itin kafası yerine havaya ateş açan polisi kınıyorum.
  • her zaman söylüyorum bu esat çok zeki adam gerçekten. ülkede ne kadar işe yaramaz, it, kopuk, oksijen israfı varsa iteledi bize. kendisine kalburüstü insanlar kaldı. olimpiyatlarda triatlonda suriyeli yarışmacı var, türk yok.
  • kasrik boğazı diye bir yer var, akçay sapağında, orayı geçemezdi 2001 de. ülke, sınırlar, anlayış ne hale gelmiş buradan da anlaşılıyor. rahatlığa bak ya.

darbeci zihniyette bir insan değilim kesinlikle, ama huzurunda hazır ol vaziyette nefes almadan titrediğimiz paşalardan bir tanesi de çıkıp bu nedir diyemiyor artık. vay be. sırf biraz yatışmak için paşalardan birinden duymak isterdim, içim soğusun diye. nasıl ya, ben hazmedemiyorum bu şımarıklıkları.

nasıl kanına dokunmuyor sınırdan geçenler, bu çılgınlığı yapanlar. bu adamın hakkı tarayarak öldürülmekti ibreti alem için. bu nedir ya, itibar sıfırın altına indi, ülke falan kalmadı, ayak altı oldu memleket resmen.
  • aslında hep böylelerdi. fakat bu kadar gündem olmuyordu. şimdi ossursalar göze batıyor.
hesabın var mı? giriş yap