• dun deplilerin serbest birakilmasi ile esas dusuncelerini ortaya cikartan su aciklamayi yapmistir.
    "arkadaşlarımız çıkınca siyasal mücadelemiz devam edecek"dedi. sakık, "türkiye'nin özgürleşmesi, demokratikleşmesi için mücadele edeceğiz, 1991 ruhunu geri getireceğiz"diye konuştu.
  • şemdin sakık'ın kardeşi. hürriyet gazetesine göre ise kendisi kürt kökenli aydınmış.

    http://www.hurriyet.com.tr/…/3407323.asp?m=1&gid=69
  • ntvmsnbc'ye göre meclise girmeye hak kazanmıştır.
  • tbmm baskanlik divaninda idare amiri olmustur.
  • bir insan hem şemdin sakık'ın kardeşi olacak, hem de aydın... güldürmeyin beni dostlar. burası türkiye! biz burada insanları söylediklerine göre değil, kan bağlarına göre değerlendiririz. feodalizmden şikayet eder feodal düşünürüz. bir insan şemdin sakık'ın kardeşiyse, isterse ağzıyla kuş tutsun gene olmaz, kan bağından büyük ispat olabilir mi arkadaş?

    bir insan dtp'liyse, hoş, sıksınlar mhp'lilerin elini. ama yemezler!!!!!!! burası türkiye!!!!!

    !!!!!!!

    (bekir coşkun * * *'sı yerine ünlem işaretlerini teklif ediyorum)

    !!!!!!!

    kısaca torororororist olmak zorunda yani bu adam...

    çünkü detepeliysen başka nolucak ki yani...

    şemdik sakık'la aynı soyisme de sahipsen,

    vıyyyy lolo!...

    !!!!!!

    (bkz: ulusalcı sinizmi)
  • (bkz: cenk sakık)
  • dün gece yayınlanan 32.gün programına ankara'dan katılıp, "dostlar beni yanlış anlamasın ama karşılıklı tartışarak spekülasyon yaratmak istemiyorum. bugün ihtiyacımız olan son şey budur. hele de dtp hakkında böylesi polisiye yargılar ve hükümler ortaya konulurken..." diyerek, mehmet ali birand'ın önüne uzattığını sandığı tartışmalara katılmayan ve buna rağmen programı suratından düşenlerin paramparça olmasına engel olamaz halde tamamlayan politik adam. tartışmadın da ne oldu? hiç..
  • "jı min re ave binin" *
    seçim mitinginde susayınca böyle seslenen dtp'li sırrı sakık hakında "türkçe dışında bır dille propaganda yapma yasağına aykırı haraket ettiği" iddasıyla, suç feslekesi hazırlandı.
    (bkz: taraf)
  • galatasaray - fenerbahce maci icin protokol tribününde fatih terim'e ayrılan koltuga oturan ve terim'in macı seyretmeden stadyumu terk etmesine sebep milletvekili. daha önce de tbmm'de fatih terim'in maa$ını sormu$tu.
hesabın var mı? giriş yap