• ilkel beyinli bir canlıdır. her gelir düzeyinde olabilir. fazla bulaşilmamasi gerekir, zararlidirlar.
  • uzun zamandır gece yola çıkmıyordum. gözlerim biraz hassas ve karşıdan gelen arabaların farları gözümü fazlaca rahatsız ediyor diye. son bir hafta içinde bir kaç gece yolculuğu yapmak zorunda kaldım.

    sövmek istemiyorum. sadece bu başlığa yazmak istedim.
  • trafik teröristleridir.
    bunları ciddi ciddi takip edip cezasını kesecek bir sistem geliştirilmelidir.
    devletimiz için ciddi bir gelir kapısıdır.
  • aşağılık kompleksi ve ilgi orospusu sürücülerin yaptığıdır.

    ön sis farları için bir şey diyemem. herhangi bir rahatsızlığını görmedim, malûm trafik seyrinde direk görüş açısında değiller. ama arka sis farlarını yakıp giden minimal beyinlileri anlamıyorum.

    far ampullerini xenon ile değiştirip trafiğe çıkanları da anlamıyorum.

    sizin gibi kendini bilmez, vizyonsuz ve saygısız sürücüler yüzünden sürekli, akşam dahi güneş gözlüğü takmak zorunda kalıyorum.

    bence muayene istasyonları onay verdiği araçlardaki teknik donanımları, polis kontrol sorgu ekranında görebilecek şekilde eklemeli.
    araç plakasını girdiğinde far tipi ne, egzost tipi ne vs hepsi elektronik ortamda görebilmeli. ona göre de sahtecilik, dolandırıcılık artık ne boksa ondan ceza yazılmalı, aracı bağlamalılar.

    o değil de sis lambaları götünüze girsin, trafik teröristleri, katiller.

    önümde, arka sis lambaları açık süren olduğunda iyi niyetli olarak bir defa sellektör yaparak uyarıyorum. eğer kapatmazsa çakıyorum uzunları. önümden çekilene kadar. bu sefer de arkama geçip kendisi açıyor uzunları ama karartmalı ayna olduğu için hırsından kudursun köpek.

    edit : ekleme/çıkarma
  • daha büyük orospu çocukları için (bkz: uzunlarla gidenler)
  • sene 2018.
    ön sis farlarının gözünü aldığını iddia eden insanlar var. bunlar maaş alıyor, alışveriş yapıyor, yemek yiyor, kaka yapıyor, azot döngüsünde yer alıyorlar. sene 2018 aga.
    sis farları normal farların çok daha güçsüzü (olsa olsa en güçlüsü %70 gücünde olanı) ve çok daha kısa mesafede yere vuranıdır. gözünüzü alamaz. siz aldığını zannedersiniz, bana burada söversiniz "yalan mı söylicem oç, benden iyi mi biliyorsun benim gözümün kamaştığını oç" diye, sövebilirsiniz, ama sis farı göz almaz. bunu anlayabilmeniz için bir turnusol size, farlarını yakmamış sadece sislerini yakan birini görünce söve söve dik dik bakarsınız. bakabilirsiniz, gözünüze bir şey olmadan bakmaya da devam edersiniz.

    arka sis farı however, zaten göze batsın diye tasarlanmış bir şeydir. ihtiyaç olmaması durumunda yakılması arkadan gelen tüm araçlar için rahatsız edicidir.

    not: 12-13 yılı bulmuştur, ihtiyaç olmadıkça sis farı yakmıyorum. 17-19 yaşlarında nadiren yakardım.
  • mantık bana counter strike'ı hatırlattı
    (bkz: sis atma oç)
  • sis farlarını mavi yapanlar var bir de. allah akıl fikir versin
  • 2018 yılından örnek veren yazara katılıyorum. ön sis farı göz almaz gözünüzü alan ayarsız far veya uzunlardır. arka sisler yağmurlu ve sisli, puslu havalarda yakılması gerekiyor fakat bu koşullar dışında gece kesinlikle göz alıyor ve yakılmaması gerekiyor.
  • almanya'da ki polislerin en buyuk zevki bunlara ceza yazmaktir.
hesabın var mı? giriş yap