• olay istanbul'da geçiyor ama aktörler afganistanlı, nijeryalı, ganalı, sierra leoneli.

    new york bu kadar karışık değil kardeşim atın şunları ülkemizden. bu çılgınlık.
  • bir klasiktir. ülkede ne bok ararsan var.
  • haberde en çok "özel ekip kuruldu" kısmına güldüm. sanki filmlerdeki jason amcamız gibi tipler son teknolojiyi kullanarak suçluları yakalayacakmış gibi bir izlenim veriyor ama doğrusu birkaç kişilik ekip ile civar güvenlik kamerası izlenip ağzında sigara ile ekranda parmağıyla gösterip "bah şoraya gacıyor o kamaraya da bakah" diyen göbekli polisler suçluyu yakaladıktan sonra göç idaresine gidip işlem yapması uzun ve meşakkatli olacağı için uyarı yapılıp serbest bırakılıyor.
  • bu afganlar ülkeye biner biner giriyor, afganistan'da hayat yok, çoğu araştırmalara göre afganistan dünyanın en yaşanılmaz ülkesi, maddi gelirin ve can güvenliğinin en az olduğu ülkelerden biri. belgesellerini izlerken bile geriliyorum. ee bu adamlar zaten türkiye'ye ellerini kollarını sallaya sallaya girebiliyorlar, böyle olunca fırsatını bulan geliyor, hepsi gelmeye çalışıyor. suriyelilerden kurtulamadık henüz bunların sayısı suriyelileri de geçecek. bu adamlar hayvan, yabani, izlediğim videolarda sınırlarımızdan çekirge sürüsü gibi giren afganlardan, surilerden kimler sorumluysa allah bin belalarını versin. bunlar daha iyi günlerimiz.
  • güpegündüz sokak ortasında bir canavar elini kolunu sallaya sallaya insan öldürüyor. düşünüyorum o bıçaklanan adamın son anlarını ve dehşete düşüyorum! çevresinde ona yardım edebilecek kimse yok o an için. ya afrikalı vatandaşa ne demeli... bıçaklanan arkadasinin durumunu anlatmak icin halkin arasina karismis yardim istiyor. iki turlu de insani yalniz, caresiz haldeyken yakalamis katil. dehset verici! adamin sabikasi var adam oldurmekten ve olaylardan once bu adam aramizda dolasabiliyormus. dehşet verici!
  • ülkenin sorunu mületci sorunu değil, akp sorunu. akp sorununu ve siyasal islam sorununu çözersek mületici ve asalak sorunu da otomatik olarak çözülecektir.
    tanım: ülkenin tam bir ortadoğu bok çukuruna döndüğünü gösteren videodur. emeği geçen tüm siyasal islamcı'ların alüminyumlarına sokayım.
  • yobazın harman olduğu yerden gelen ithal bir manyağı içeren video.
  • hayaldi gerçek oldu... 3. dünya ülkelerinin çöpü, müsveddesi, atığı bu ülkede yaşayıp normal türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının arasında rahat rahat gezinebiliyor. ileri demokrasi bize değil bizi dışımızdan herkese... kimi arap, kimi afgan, kimi hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela...”
  • bu psikopat bir daha sokaklara donerse devletin, sistemin, hukumetin, ullkede adaletin nasil bittigini gormus oluruz.

    insanlar kendi adaletini kendi mi saglamali ben anlamiyorum. gotham city gibi yakinda bi batman ciksa keske de devletin beceremedigi adaleti dagitsa
hesabın var mı? giriş yap