• ilk entryleri benden olsun. abla-kardeş iki gezgin. renkli ve sempatik insanlar. videoları ve gönderileri çok eğlenceli ve şirin.
    sri lanka ve peru maceraları ile ciddi anlamda nazarıma maruz kalmış olsalar da sanırım çok da kötü niyetli olmadığımdan ufak tefek sıkıntılar dışında bir şey yaşamadılar. yoksa bu kıskançlık seviyemle kötürüm kalmaları gerekirdi..
    sanırım kurumsal hayatı bırakıp gezmeye karar veren grubun içindeler. bir gün ben de başaracağım ve ilham aldığım kişilerden olacaklar kendileri. son zamanlarda başkatürlü macera ile yurt dışı butik tur olayına başladıklarını instagramdan öğrendik.
    aa bir de galiba akyarlar civarında da ailelerinin bir yazlıkları var. bu kadar yakın olup karşılaşmamış olmak ilginç ama elbet yollarını kesme fırsatını yakalarız burcu ve burçin kardeşlerin.
    instagramları
  • çok eğlenceli insanlara benziyorlar. sıkıcı, low profile gezginlerin dışında da birilerinin olduğunu görmek güzel şey. selamlar.
  • insta hesapları çok iyi. özellikle surf e ilgimi uyandırdılar. bizim buralarda zor tabi belki urla da rüzgar surf ü olabilir denemek lazım
  • palmiye resmi : damien ile adanın kuzeyine geldik
    gün batimi resmi : damien ile adanın güneyine geldik
    kum resmi: damien ile sörf yapmaya geldik
    bulut resmi : damien ile....
    budur yani bu kardeşlerin insatgrami...

    evet eskiden gezginlerdi takip ederken birşeyler ilginizi çekerdi simdi anlamsız bir hale dönüştü.
  • sri lanka'da kaldığım kasabamdan yan kasabama gitmiştim haritadan rastgele gezilecek sokaklara bakıyordum, ara sokaklara girip çıkmak hobimdi tesadüf bu arkadaşların işletmelerinin olduğu sokağı gördüm gideyim bir göreyim istedim.
    öncelikle sokakları bayağı güzel hindistan cevizi ağaçları çok sık olduğu için güzel bir görüntü sunuyor. kabalana sahilini kullanıyorlar ki kabalana sahili çok temiz eli yüzü düzgün,çocuklu aileler için uygun bir sahil. konumları bulundukları sokağın sonlarında ancak orada herkes motorsiklet kullandığı için çok sorun olmuyordur. benim gibi fakirseniz yürüyerekte her yere gidiliyor. işletmelerine girmedim dışardan gördüm devam ettim güzel bir evi ,kolonyal bir ev muhtemelen, boyalı bakımlı estetik bir görüntüye sahipti. büyük abla olduğunu düşündüğüm arkadaş köpeklerini evin bahçesine katıyordu, utangaç olduğum için selam vermedim. 2,5 ay kaldığım için canım çok fazla türk kahvaltısı ve yemek çekiyordu yan köy midigama da kaldığım için onlara yemeğe gitmeyi düşündüm ancak internetten fiyat listelerini görmüştüm melemenin fiyatını görünce gitmekten vazgeçtim ve ağlayarak pirinç lapası yemeye devam ettim. genelde fiyatlar avrupalı ziyaretçilerin karşılayabileceği türdendi bizim gibi paraları pullanmış fakir vatandaşlar içinde değildi. köpeğim olursa adını rice and curry koyacağım
hesabın var mı? giriş yap