• doların son günlerdeki haince yükselişi sivaslı vatandaşlarımızın bazılarının gözünden kaçmamış. büyük resmi gören bir çok vatandaş, dış güçlerin bu oyununu da bozacağa benziyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=rmt5wd_vhvu

    edit: bu entryde sivaslılara karşı bir şey dediğim veya genelleme yaptığım yok. dikkat edilirse özellikle bazı kelimesini kullanıyorum. başlığı ise röportajlar sivas'ta yapıldığı için doğal olarak sivas diye açtım. ne diye yazmam gerekirdi? ugandalıların yorumları diye mi?

    benim dikkatimi çekip buraya koymamın sebebi ise "dış güçler" diyen kesimin bunu şüphe edilmeyecek bir doğruymuş gibi kesin cümleler ile dile getirmesi. " kesin dış güçler. başka ne olacaktı? ben bu dış güçlerin ciğerini bilirim" gibisinden sanki bizzat bu dış güçleri tanıyormuş gibi konuşması. yoksa istanbul, ankara gibi şehirlerde de bu tarz cevaplar veren tonlarca insan var. sivaslı arkadaşların kalbini kırmak istemem. hele bunun, önyargı içeren "tipik sivaslı, x'li, y'li" tarzı sığ bir genelleme gibi algılanmasını hiç istemem.
  • cildirmamak elde değil. aysun yine seni andık güzelim.
  • la ne dış güçmüş arkadaş! herkesin ağzında bir dış güç! dış güçler dürtsün sizi... elçilikler kapatılsın diyen var, 2023'e gideceğiz tayyip beyi kıskanıyorlar diyen var... ya biz nasıl bu hale geldik!
  • bir şempanzenin dolar ile ilgili yorumları diye başlık açılmış olsa, hani böyle gelirsin ya “ ne şebeklik yaptırmışlar hayvana izleyeyim de bir güleyim” diye. tam öyle geldim şu video’ya.
  • geçin bu akp güzellemeli video paylaşımlarını... sinsice akp reklamı yapılıyor, bizim de "bu halk bunları destekliyor" dememiz, halkın böyle düşündüğüne inanmamız istaniyor. saf-i palavra, sırf osuruk
  • büyük sivas kanalının spikeri dış güçler diye yönlendiriyor beyler 3:17 deki dayının sözlerindende anlaşılmaktadır bir sivaslı olarak büyük sivas kanalının ....
  • yine büyük resmi görmüşler helal olsun, bu röpörtajın üstüne çoğu gidip dolar alarak dış güçlerin oyununa çomak sokacaktır. keşke dünyayı sivaslılar yönetse.
  • beyler bir şey diyeceğim. fikri olmayanın “fikrim yok” diyebildiği, yalnızca 3-4 kişinin “dış güçler”’i onayladığı videodaki insanları nasıl aşağılayabiliyorsunuz ?

    anadolu halkı büyükşehir insanına göre çok daha bilinçli şuan. açın çorum, uşak, samsun, maraş kanallarının röportajlarını izleyin. gerizekalı arıyorsanız da istanbul’ da iki tur atın.
  • senin canını yerim dayı https://youtu.be/rmt5wd_vhvu?t=3m5s
hesabın var mı? giriş yap