• discovery channel’da yayınlanan gezi programı. aynı konsepteki diğer gezi programlarından farkı, gidilen şehri tur operatörü mantığıyla gezmek yerine, şehrin en renkli ve pek az insan tarafından bilinebilecek taraflarını gösterebilmek amacıyla birbirinden ilginç insanları bulup onların vasıtasıyla tanıtmasıdır. gerek değişik kurgusu, gerekse birbirinden sempatik sunucuları sayesinde tekrarları bile zevkle izlenir.

    (bkz: asha gill/@dionysia)
    (bkz: toby amies/@dionysia)
  • lost dizisinin yapimcilarindan abc televizyonunda iki ay sonra gosterime girecek olan yeni dizi. demek ki 2007'de sozlukteki cnbce muhabbetlerine cokca konu olacak yeni dizidir bu. lakin bilmem biseye benzeyecek mi...
  • lost ve alias'ın yapımcıları j.j. abrams ve bryan burk'un abc'de yayınlanacak yeni dizileri. iki yabancıyı alakalı hale getirecek bir bağ kurmak için en fazla dört kişi yeter diyen six degrees of separation teorisinden esinlenmişler, lost'taki geriye dönüşlerde az biraz kullandıkları "bu adamla 3 yıl önce yanyana pisuvarlarda işemiş olabilirsin" fikirli kaderdir/ tesadüftür temasını da kullanmışlar.

    erika christensen, jay hernandez, bridget moynahan, dorian missick ve artık biri nerede, öbürü orada haline gelmiş hope davis ile campbell scott, manhattan'da yaşayan 6 insanı canlandırıyorlar. birbirlerinin hayatları üzerindeki etkilerinden habersiz yaşayan, yolları çakıştı çakışacak 6 insan. bir takım olaylarla birbirlerine yakınlaşmaları kaçınılmaz tabi ama o olayların haslığı önemli olan. konsepti fazla abartılmazsa gayet bir dizi olabilir. fıstık gibi bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibi var nitekim.

    ek: pilot bölümü ortalama eleştiriler almış vaziyette.
  • muhtemelen bi kaç bölüm sonra iptel edilecek (bkz: cancel) dizi. sadece fotoğrafçı karakterinde biraz iş var gibi ama 40 dakka bi tane mi güzel diyalog olmaz dizi de.. bir de salak kamera açıları çok baydı beni.
  • uc bolumunu izleyip hastasi oldugum dizi. her persembe abc'deymis.

    herkes bir sekilde tanisiyor, herkesin her tanidigi her sahnede var. bunlar da adaya falan dusmesin yeter, bu haliyle de yeterince karisik hale gelebiliyor.
  • abc'nin sitesinde 7. bölümün gösterim tarihi halen ocak 2007 olarak gözüken dizi.

    birilerinin abc yönetimine ocakta olduğumuzu söylemesi gerekiyor sanırım.

    asistan kızı istiyoruz!!!!
  • sırra kadem basan diziler rafında yerini almıştır kendisi
hesabın var mı? giriş yap