• ilginç bir mevzu.
  • (bkz: kara maske)
  • merak ettiren.
    edit: ostwint marka olanından aldım 10 türk lirasına.

    -
    siyah noktaları temizliyor ama yağ bezelerine dokunmuyor.
    ufak tüyleri çektiğinden yüzü kızartıyor.
    +
    anlam veremediğim pürüzsüzlük.
    çok hafif parlaklık.
    =
    pazarlandığı kadar da gereksiz maske.
  • soyulan maskelere zaafım var sanıyorum.

    yıllar önce freeman'in soyulan şeffaf maskesi vardı yıllarca memnun kalarak kullanmıştım. yıllar sonra da gratis'te gratis'in kendi markalarından birinde bulup onu kullanmaya başladım. büyük yeşil bir tüpteydi, markasına hiç dikkat etmemiştim bile. geçenlerde bendeki bitmeye başlayınca ve hiç bir gratis'te bulamamaya başlayınca markasına bakıp pierre's esteticians formula gentle peel off mask olduğunu görmüştüm. gratis artık o markayı getirmiyormuş bulamadık.

    her karşıma çıkan gratis'te belki kalan olmuştur diye aramaya devam ederken bir çalışanı "siyah maske"nin çok iyi olduğunu söyledi. "çok iyi" kelimesine kendim kullanıp görmeden asla inanmayanlardanım. bu yorumu o an cebe koydum.

    sağda solda videolarını da görüyorum ama ürün pazarlaması olduğunu düşünüyorum.

    bu akşam işten sonra, tarçın çubukları ve yeşil çay almak için baharatçıya uğradım. orada gözüme siyah maskeler takıldı. sordum 25 tl imiş. "ver ulan anasını satayım" dedim. içimden tabi.. aldım..

    eve geldim koşturma vs derken maskeyi yüzüme sürdüm (temiz ve kuru cilde) ama hala sıradan bir maske olduğunu düşünüyorum.

    kurumayan yerleri kalmıştı ama dayanamadım soydum... aynada soyarken açılan yüzümü gördüğümde söylediğim tek şey;

    "oha bu ne lan!?" oldu...

    sonuç mükemmel... anlatmakla olmaz kullanmanız ve görmeniz lazım.. cilt ışıl ışıl ve yenilendi resmen...

    ve yüzümde hala kurumayan yerler varken koşa koşa bunu yazmaya geldim...

    ilk kez cilt bakımı konusunda fiyat performans olayında bu kadar şaşırıyorum... pozitif yönde tabi ki...

    şiddetle tavsiye ederim...

    ******

    ekleme:
    markası bildik bir isim olmadığı için yazmamıştım. meraklısına yazayım;

    maia
    soyulabilir siyah maske
    peel off black mask
  • ostwint marka olanina eczanede rastlayip meraktan aldim. 20 tele bu arada. asil korkum ise yaramamasindan ziyade cildimde kotu reaksiyon gostermesiydi. zira bu maske tarzi şeylere pek guvenmem. ama maskeyi soyduktan sonra farki hissettim yav. puruzler gitmis gibiydi. ben bunu kullanmadım dememek icin haftada bir kullanirim. oneririm de.
  • facebookta defalarca denk geldim yüzden çıkan o minik yağ bezelerini görmek de ayri bir haz, nasıl bir kafaysa artık.
    neyse şimdi yüzümde kurumasini bekliyorum detaylar sonra.
    ediht: bende çok bir atraksiyon yapmadi çünkü bunun için sağlam siyah nokta ve açık gözenek lazim galiba. dusta yapılan peeling daha bir işlev görüyor kanimca.
  • 69 dolarlık glamglow al(a)mayacak kadar cheap fucker bir insan olduğum için eve kozmetik mağazalarında satılan new well ve beauty organix markaralarına ait olanlarını denediğim maske çeşidi. new well olanı acayip tırt. ağır kokusu yüzünden çöpü boyladı. fakat beauty organix'in tüpte satılan peel off siyah maskesini siyah nokta ve açık gözenek konusunda gayet başrılı buldum. ha beni böyle iken buna döndürmedi lakin f/p oranı gayet başarılı. bir deneyin derim.
  • yüzde yanıklar yapıyor.

    bende alerjik reaksiyona sebep oldu. çok hoşuma gitmedi. yüzüm 2-3 saatte evet kendine geldi. ama garip bir parlaklık var yüzümde bu parlama deri gözeneklerinin kendini yenilemesiyle oluyor. aslında 1 defaya mahsus kullanmak gerek. fazlasının yüzü tahriş edeceğinin düşüncesindeyim.
  • yüzdeki tüyleri de çektiğinden bir çeşit ağda görevi gördüğünü düşündüğüm maske. zira farketmeden sürdüğüm için tek kaşımın ucunu götürmüşüm. saç diplerime de fazla girince sağlam sıkıntı yaşadım soyarken. uzun vadede kıllanma yapabileceği konusunda endişelerim oluştu. açıkcası kullandığım markadan mı, düzenli peeling yaptığımdan mı bilmiyorum ama mucizesini göremedim.
  • bu aralar siyah diş macunuyla beraber oldukca güzel bir kombo yaratıp popüler olan bir üründür . ıkisi de henüz şahsimca denenmemistir , denenecektir .
hesabın var mı? giriş yap