• bruce dickinson'ın programında az önce çalındı, reggae üzerine brutal vokal yapmış adam... ilginç bi sentez, ne diyim...
  • 14 kasım 2005 montreal him konserindeki açılış grubuydu. açıkçası him'den daha çok eğlendirip coşturdular milleti. punk-reggae diyince insan çok yaratıcı yeni bir şey bekliyor ama yok öyle bir şey. bir nevi bol dımtıslı nu-metal tarzı bir müzik yapıyorlar. yer yer de soulfly'ı andırıyor (soulfly'ın nu-metal olduğunu düşünmüyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın...).

    vokalistleri olan eleman 4 yaşında çocuklara hediye edilen 15 tuşlu orguyla çok haşır neşirdi. nasıl gitaristler solo atarken gitarlarını kaldırıp şekil yapıyorlarsa bu da orgunu havaya kaldırıp bastığı üç tuşu milletin suratına falan sokuyordu. enteresan geldi. komiklik yapmaya çalışıyor olsa çok gülerdim ama reggae mantığı böyle oluyor heralde fazla anlamadığım şeye burnumu sokmayayım diyip durumu görmezden geldim. yine de abimiz çok gazdı çok eğlendirdi milleti. hoş him değil harbici metalci bir kitleye açıyor olsa öyle zıpla zıpla diye bağırınca onu zıplata zıplata sahneden yollardı millet ama him'in çoğunlukla kızlardan oluşan kitlesi baya bir dans edip eğlendi.

    e eğlenecekler tabi elemanlar eğlenceliydi baya ne de olsa.
  • soulfly konserine gitme sebeplerinden biri, jamaican metal olarak adlandırabileceğimiz müzik türünü icra eden grup..
  • dub war 1999 yılında plak şirketi anlaşmazlıkları sebebiyle dağılınca vokalist benji webbe skindred adıyla yeniden yaratır grubu. need for speed 2 soundtrack'te yer almaları popüler olmalarını sağladıktan sonra 2004 tarihli babylon ve bu sene çıkardıkları roots rock riot albümleriyle alakasız metal türü isimlerine katkıda bulunmuş grup.
  • çıkardıkları iki albümleri ile beğenimi kazanmış gruptur. yeteri ilgiyi görmediklerini düşünüyorum. gelselerde izlesek.
  • bu sene tuborg goldfest vesilesiyle canlı olarak dinleme fırsatını bulacağımız, reggae-punk-rock-metal ekseninde gayet eğlenceli ve keyifli müzik yapan bir grup. sahne performanslarını merakla beklemekte ve yazın süpriz gruplarından biri olacağını düşünmekteyim.
  • 7 temmuz'da tekrar keşfettiğim, aşkımın depreştiği, kısa ve öğlen sıcağında olmasına rağmen uzun yıllardır gördüğüm en iyi sahne performanslarından birini sergileyen muntazam grup.
  • hiçbir şarkısını bilmeyen yaklaşık 3-4 kişilik grubumuzu bile deli gibi hoplatan zıplatan, sahne performanslarına hayran kaldığım gruptur kendileri. hele ki sonda yaptıkları t-shirt show izlemeye değerdi. solistleri altın yaldızlı ceket giymeyeymiş iyiymiş ama :)
hesabın var mı? giriş yap