• bursa nilüfer'de hizmet veren bir mekan. birçok yerde hamburger yedim ama lezzet bakımından muadili yok diyebilirim. sadece tek çeşit yapıyorlar, köfte sayısını artırabiliyorsunuz. hafta sonu yaptığım bursa ziyaretinde arkadaşım götürdü. iki tane tek burger yedim, epey doyurdu. fiyatları biraz yüksek ama muadili mekanlara göre(handmade mi deniyor, homemade mi ne skimse) gayet normal.

    mekan konsepti de çok güzel, rock bar tarzında, çalan müzikler de öyle. tam damarımdan vurdular.

    tek eksisi biraz bekliyorsunuz. ayrıca arkadaşımdan duyduğuma göre; akşam belli bir saatten sonra "köftem bitti abi yea" cümlesiyle de karşılaşabiliyormuşsunuz. mekanın yeri de biraz enteresan.

    neyse, bursa'da iseniz mutlaka ama mutlaka gidin. teşekkürü sonra edersiniz. öpüyorum.

    not: işbu entryde hiçbir şekilde reklam falan yoktur. mekanın sahibiyle sohbet bile etmedim. böyle bir samimiyetsizliğin içinde zaten bulunmam. annem ve babam aşçılar, damak tadıma güveniyorum, doğuştan gurmeyim. her gittiğim yerde de farklı lezzetler tatmaya çalışırım ama samimi olmak gerekirse hamburger yemem. ankara'da bulunanların hemen hepsinde yedim ama hiçbiri bu kadar iyi değildi. hatta abartı gibi olmayacaksa yanına bile yaklaşamazlar lezzet olarak. teşekkürler. tekrar öpüyorum.
  • mükemmel ötesi mükkemmel hamburgerleri olan burgerci. burada hamburger yemediyseniz rahatça söyleyebilirim ki hamburger yedim demeyin. :) ekmek yemek istemeyenler için özel ekmeksiz hamburgerleri bile var. ayrıca patates kızartmaları ve sosları da çok lezzetli. verdiğiniz parayı hak eden bir işletme.
  • yeni mekanları denemeyi seven, yılda mutlaka bir yeni mekana giden sonradan gurme biri olarak, birkaç arkadaşım ile kendilerini test etmeye geliyoruz. bu güne kadar mcdonald's ve burger king dışında hamburgerciye gitmedim. bu ikisi dışında ise sadece lise kantininden hamburger yedim. böyle engin bir hamburger bilgisi ve tecrübesi olan bir insan olarak nasıl bir lezzet ile karşılaşacağım, merak içerisinde bekliyorum.

    sonradan gelen düzenleme: gidip denenmesi gereken lezzet. fiyat olarak yüksek, her zaman gidilmez. ama birkaç ayda bir gidilebilir.
  • yenilikçi bir hamburgerci.

    özellikle bursa'daki kalitesiz hamburgerlerden sıkılanların bayılacağı bir mekan. fiyat/performans olarak tam not alıyor.
  • yakın zamanda kendi mekanı dışında podyumpark'daki ka bar'da da burgerlerini satmaya başladığını öğrendim, gerçekten kaliteli ve lezzetli burgeri bira ile götürmeyi seven benim gibiler için über bir hizmet olmuş.
  • hamburgeri hariç her şeyini beğendiğim butik hamburgerci.
    aslında yoğun bir arkadaş baskısı olmasa hiç gidip yemezdim de hakkında tonla övgü duyunca merak edip denedim.
    güleryüzlü bir arkadaş geldi sağolsun, hamburgerlerde çeşit olmadığını söyledi, bende haliyle ne varsa o diyip spariş verdim. yanında kendi usullerince hazırladıkları patates kızartması söyledim.
    eğer ömrünüzde hiç kıyma kavurup üstüne yumurta kırmadıysanız bu hamburgeri kesinlikle seversiniz, fakat bu yemeğin enfes versiyonlarını yediyseniz hamburgeri beğenmeniz zor. hayır, hamburgerde yumurta yok. onun yerine çok yağlı bir kıyma ve chedar peyniri var, sanırım kıymayı köfte gibi bir arada tutmak için bu kadar yağlı bir yola gitmiş. ekmek de ufak olunca öyle keyifli bir hamburger çıkmamış ortaya.

    hamburgeri geçersek patates olmuş. çünkü aynı kıymayı patatesin üstüne yedirmiş, biraz yeşil biber ve biraz daha çeşni ile çok güzel bir tat yakalamışlar aferin. fakat bu patates iki kişilik, tek başınıza giderseniz çok gelebilir. ha bana sorsanız hamburgeri geçin sadece bundan söyleyin*.

    fiyatlar diğer butik hamburgercilerle kafa kafaya ama ekmeğin küçük olması dert oldu bende, bu yüzden pahalı buldum*.
  • patates kızartması efsane olan mekan.

    hamburgerleri de çok lezzetli, köfte olarak yediğim en iyisi değil belki ama totalde başarılı, özellikle kullandıkları cheddar harika.

    tavsiyem çift köfteli yenmesi çünkü tek köfte yetmez, çok az kalıyor.
  • yoğun tavsiye üzerine deneyip pek de memnun kalmadığım mekan. köftesi biraz ince ve tadı standart. butik burgerciye özel bir tat, sos, koku vs bekliyor insan ancak ben bulamadım. hamburger içeriğini beğendim (turşu, soğan vs) ancak köfte vasat olunca gerisinin pek önemi kalmıyor.
    patatesi çok iyi. ama dediğim gibi, köfte tatmin etmeyince olmuyor. fiyat butik burgercilere göre ortalama diyebilirim. (tek köfteli burger 19 tl)
    mekan tasarımı fena değil ama benim gittiğim vakitten midir, yoksa genelde öyle midir bilmiyorum, müşteri kitlesi hoşuma gitmedi. (ergen kaynıyordu içerisi)
    sonuç olarak gidip deneyin, ancak ikinci kez gitmek isteyeceğinizi pek sanmıyorum.
  • ben buraya bi amatörlük yapıp ikinci defa gittim. ilk açıldığı zamanlar gittiğimde ortalama bir hamburger ile karnımı doyurup ayrılmıştım. biraz mekanın tasarımı, biraz da bursa'da yaşanılan hamburgerci kıtlığı çekmişti buraya beni. ama ikinci defa gittim ya, gitmez olaydım.

    arkadaşlar, çok samimi söylüyorum migros'tan hamburger ekmeğiyle 250 gr. kıyma alıp evde hamburger yapsanız bundan çok çok daha lezzetli olur. köftesi yağlı kıyma çamuru, hamburgerin ekmeği taze değil, sormadan etmeden içine barbekü sosu koyuyorlar. burger king'in ortalama bir menüsü bunun yanında gurme burger kalır. aynı caddede bulunan big bear burger orada öylece duruyorken niye burası halen kalabalık akıl sır ermiyor. diğer suserların da dediği gibi ergen mıknatısı bir ambiyansı var.

    patatesi 24 lira. ddbbbrrrrşşşttt ahey ahey! lan 24 lira ne yirmi dört türk lirası! lan üzerinde 5 gr. cheddar ile jalapeno bulunan patates tabağına 24 lira kesmek nedir? abiler ablalar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. mekanı kötülemek veya kin kusmak gibi bir amacım yok fakat bu açık açık adam kazıklamak.
  • çok övdüler bende gittim bakalım övüldüğü kadar var mı diye.

    hamburger güzel , cheddar zaten olayı bitirmiş. ama biraz pahalı , yani gereksiz pahalı .

    yeri de çok sapa kalıyor . araba ile gitmeyin , gidiş ayrı çıkış ayrı saçma.

    ben bir daha gider miyim , özel misafirim gelmediği müddetçe hayır. gider bilindik burgerci de kampanyalı 2 tane king c. yerim daha iyi.

    eğer burayı okuyan varsa tavsiyem , kötü değil aksine çok iyisiniz ama bu ekonomik şartlarda tutunabilmek için 1 mekanı değiştirmelisiniz 2 fiyatı biraz düşürmelisiniz . aksi biraz zor.
hesabın var mı? giriş yap