• eroğlu holding'in yeni ve devasa projesi.
    türk telekom arena'nın hemen yanına inşa edilen bu proje, bende beşiktaş inönü stadı'nı öpen süzer plaza'yı etkisi bıraktı.

    http://www.skylandistanbul.com/
  • galatasaray sevdalısı olarak fiyatlarına bakınca 1+0 dairelerin 315 bin tl'den başlayan fiyatlarını duyunca yutkunduğum, hayalini kurduğum proje. bir milyonum olsa 500 bini basar telekom arena manzaralı bir daire alırdım.
  • cep telefonuna mesaj göndererek pazarlaması yapılmaya çalışılan bir garip proce...

    yok yani buradan bir şey almaya kalksam, dandik bi mesajı mı dikkate alacağım? safi rezalet!
  • reklamlarında cendere yolundan bahsedilmeyen proje.

    ayda daire başı 1000 tl toplasan o cendere'deki tozu toprağı anca temizlersin oradan. yol o kadar tozlu ki kağıthane'den giren temiz araba ayazağa'dan maslak'a çıkarken arka camına beni yıka yazıyor.
  • bir cumartesi günü sabahın köründe cep telefonuma mesaj atmış projedir. ne kadar devasa, ne kadar iyi olduğu hakkında bilgim yok. zaten ev alasım da yok. tamamen hedef kitlesinin dışındayım. mesajda bir telefon numarası bir de mail adresi var. niye bana mesaj attıklarını sorgulamak için önce telefonu aradım. 444 no'lu telefon numarası arızalı. mail attım. adamın inbox'u dolu, mail gitmiyo.

    de ki ben ev alıcam, hedef kitlenin çekirdeğiyim. ulan ne mailin ne telefonun çalışıyo.

    e peki hacı soruyorum sana. sen bana niye mesaj attın?

    (bkz: beni niye çağırdın sen?)
  • issizler.com tarzı sitelerde reklamları dönen proce. yalnız nasıl bir reklam hazırladılarsa flash'ı hayvan gibi kasıyor skyland istanbul yazısı çıkınca. tek bu reklamda yapıyor nedense. ulan makinede iyi makine arkadaş. siktiri boktan flash reklamının kasabileceği tarzda bir şeyde değil ama ilginç tabii.
  • sabah sabah sözlüğü açmış boş gözlerle bakarken sağdaki google reklamlarında gördüğüm proje.

    hemen sağda çıkıyor -demin vardı- konulu videoların altında. avm, rezidans, ofis yan yana(göt göte). diyor ki: evim olsa, işim dibinde olsa, çıkınca hayata karışsam, çok mu şey istiyorum acaba?

    hayır benim güzel hedef tüketici adayı kardeşim çok şey istemiyorsun. eğer istediğin buysa, isteme iradesinin ne demek olduğu hakkında bir fikrin varsa ya da bunu ister hale gelmişsen çok şey istemiyorsun. senden istenenin evin, işin ve kum havuzun arasında volta atman olduğunu anlayamamışsan zaten çok şey istemiyorsun.

    bu içinden çıkamadığımız besin zincirinin en tepesindeki patronunun -artık o kim ya da kimlerse- ne istediğini düşün. senin evin, senin* işin, senin kum havuzun ve reklamda söylenmeyen senin kendin. hepinizi yan yana(göt göte) istiyor. tıpkı eğitimini aldığın şekilde dışına taşırmadan yaşamanı istiyor. çok mu şey istiyor? aslında tek bir şey.

    sen çok şey istemiyorsun. hatta hiçbir şey istemiyorsun. bitmişsin sen.

    edit: buldum reklamın şeysini
  • her sabah onunden geciyorum. yaklasik 1 yildir hicbir faaliyet olmayan proje. ne oldu batti mi acaba ?
  • işçinin cesedini, şirket imajına gölge düşmesin diye molozlar arasına attılar

    veysel karani keleşoğlu'nin cesedi molozların arasında 27 eylül 2016 da bulunuyor. ölüm zamanı ağustos ama. bir ay beklemiş molozların arasında çöp gibi atıldığı için. 21 yaşında çocuk sayılır daha.

    bu adamlar katil. ev diye satmaya çalıştıkları yerler de aşağılıkça şerefsizce işledikleri iş cinayetlerinin suç mahalli. küfür etmiyorum, duramamaktan korkuyorum.
  • görünüşe bakılırsa harcında işçilerin kanı vardır.

    diğer tüm gökdelenler gibi.
hesabın var mı? giriş yap