• yurt dışı yolcuları tarafından rezillik olarak adlandırılan olay. skytrax'in parayla çalıştığını ima etmişler. https://twitter.com/…ime/status/1127290042156748802
    lufthansa'yı da 5 yıldız yapmışlar.
    https://twitter.com/…sil/status/1127929166005977092
  • vay fedoncu skytrax vay.

    acilen yerli ve mlli ucus arastirmalari servisi kurulmalidir. ak-trax ismini uygun goruyorum.
  • lufthansa nın 5 yıldız olduğu yerde thy 10 yıldız olmalı
    lufthansa nın 3 uçusundan biri gecikmeli.
    her gün uçağı geciken insanları çalıştığım hotele yolluyorlar
    hep grev hep bir olay , çalışanlarının yarısı moruk!
    her duydugunuza inanmayın
  • bence thy lufthansa ve ba'yi tek basina gangbang yapar. (evet tek basina)

    adamlarin ucaklari eski, entertainment cok zayif. thy'nin entertainment cok iyi, yemekler de gayet guzel. mesela ba ile gecen ny - londra yaptim ki ba'in en meshur hatti, oyle dandik bir entertainment sistemi vardi ki 3 kere bir sey izlemeye baslayip biraktim. en sonunda hayatin anlami eski sevgilim falan hakkinda dusunmeye basladim. o kadar kotuydu

    thy bir singapore ya da qatar degil ama gercekten kaliteli hizmet veriyor. bu arada bunu akp'nin yozlasmasi sonucunda bircok pozisyona haketmeyen insanlarin gelmesine ragmen beceriyor. bu bakimdan orada calisan, emek veren, hakkiyla oraya gelmis insanlara helal olsun.
  • thy yurtdışı yer hizmetlerinde çok kötü arkadaşlar. standart dışında bir durum oluştuğunda yönetemiyorlar.

    websitesi sürekli hata veriyor. uçak saati 1 ayda 4-5 defa değişti (tamam yeni havalimanına veriyorum) ama websitesinden onaylamıyorum üstüne telefonda 30 dakika bekliyorum.

    benim gördüğüm bunlar iyileştirme nedenleri

    ama uçak içi hizmetde lufthansa'yı fena tokatlar.
  • skytrax ayni zamanda yilin en iyi havayollarininda secildigi ve havacilikla ilgili herkesin takip ettigi bir kurum.

    ne yazik ki thy'de de cokus basladi gibi gorunuyor.

    ancak yine de skytrax'in aldigi kararin arkasinda ne yatiyor bilemiyorum. keza thy'nin turkiye'nin ender iyi yonetilen kuruluslarindan biri oldugunu dusunuyorum.
  • son zamanlarda gerçekten kalitede gözle görülür bir düşüş vardı. bagajın hasarlı gelir burayla görüşün derler cevap alamazsın, uçak saati değişir haberin olmaz, check-in de selam verirsin yüzüne bile bakmazlar. bir de yeni havaalanı sorunları eklenince hizmette böyle bir düşüş bekliyordum ama 3 yıldıza da değil. böyle bir durumda kimse kusura bakmasın ama art niyet ararım ben. adamlar resmen ryanair ile aynı seviyeye düşürmüşler thy yi. umarım bir yanlışlık vardır, yoksa böyle bir kararın thy den çok kendi itibarlarını zedeleyeceklerini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap