• ingiliz blackened death metal, progressive metal grubu.
    son iki albümlerinin adı (bkz: esoteric malacology) ve (bkz: the cosmic cornucopia). her parçası sevilesi, ayrı bir gaz veriyor.
  • metal dünyasında kimsenin taklidi olmamayı başararak kendi özgün tarzını yaratan sayılı gruplardan biri. hem müzikalite eargasmic, hem de her albümün teması salyangozlar. evet, salyangoz ordularından ve savaşlarından falan bahsediyorlar. hshshdhdn
  • harbi müzisyenler bu adamlar. yaptıkları müzik birçok türün kırması ama çok başarılı bir sentez ve özgünlük mevcut. daha çok death-black karması gibi dursa da progressive severleri de üzmeyecek ve hatta ben bugüne kadar niye dinlememişim bu grubu dedirtecek kadar iyidir.
  • bu adamları canlı dinlemeden ölmek istemiyorum abi ben. yaşamalıyım bu tecrübeyi. gelmezlerse ben gidicem.

    daha ilk albümde deus ex mollusca'yı yapabilen adamlar bunlar. esoteric malacology zaten çok acayip bişey.

    edit: sanirim asla gerceklesemeyecek bir dilek dilemisim. duyduguma gore vokalistin sahne fobisi varmis bu yuzden konser vermiyorlarmis.
  • son albümünün üzerinden beş sene geçmiş olan grup. sosyal medya hesaplarını takip ediyorum, twitter’da eğer işler yolunda giderse bu yıl içerisinde yeni albüm çıkaracaklarını haber vermişler.

    tam “bu adamların tarzı tam benim zevkime göre” dedikten sonra bu uzun bekleyiş çok eziyetli oldu. gözünüzü sevem kendinize sağlığınıza iyi bakın da yıl bitmeden yayınlayın şu yeni albümü.

    sonradan gelen edit: maalesef o albüm 2023’te gelmedi. geçtiğimiz hafta gitarist matt tarafından şu kısa video sosyal medya hesaplarından paylaşıldı:

    https://www.instagram.com/…1/?igsh=awvqmhf5cdd4y2t4

    çok özlemişiz. böyle riff’leri ben ıstırırım, yalarım bi de. görünen o ki albüm çalışmaları devam ediyor. ne zaman biter, halen ucu açık.
hesabın var mı? giriş yap