• egosun dayanağı olmayan* erkek bireyleri tanımlayan söylem. ayrıca feminen görünümlü erkekler de bu tanıma girebiliyor. yerine piç tercih edilen sünepe erkekler de bu kavrama dahil edilebilir. örnekler çoğaltılabilir.

    yıllardır kadınlar tarafından açılamayan başlığı bir erkek olarak benim açmam da kadınlar açısından acı bir durum.
  • türk erkeklerinin %97sinde bulunur. böyle gereksiz egolu, boş, kendini merkez sanan erkekler görünce direkt kafamda bu kalıp yanıp sönüyor. söylemesi de çok zevkli. direkt yapıştırıyorum.
  • kadınlarla ilgili başlıklarda bol bol hissedilebilecek enerji.
  • ed sorunu daha az yaşarlar.
  • bakınız #145782218 budur

    tam o baslıkta gezerken sol framede denk geldi. herif o kadar keyif vermemis ki karsı tarafa kadın "daha bitmedi mi" diyecek seviyeye gelmis hala hatayı kendisinde aramayıp partnerine camur atıyor. partnerine de degil hatta turk kızına direkt ahahaa.
  • small dick energy drink diyesim geldi.

    hayır yani başlığı görünce kalanı da ecnebi dilindedir dedim ama adam elinden gelen imla ile türkçe bir şeyler karalamış.

    ayrıca herkesin zki kendine lan, neyin tatavası bu amk. ne zik derdiniz varmış arkadaş..
  • el büyüklüğü, ayak büyüklüğü, efendime söyleyeyim hücre zarı çeperi tarzı referans noktalarıyla anlaşılamaz küçük pipi. inatla hala bunların referans olduğunu düşünen insanlar görüyorum orada burada, yürüyen merdivende insanların sağda durmayı öğrendiği bir türkiye'de bu insanların varlığı kabul edilemez.

    bu enerjiyi hissedip yüksek bir doğru tahmin yüzdesi tutturanların bilinçaltından gelen ve hayat okuluyla harmanlanan bir vizyonu olduğunu düşünüyorum. çünkü bazıları bu konuda gerçekten yetenekli. ilk defa bir yeteneğe imrenmiyorum, ama canı gönülden tebrik ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap