• üst edit : tabiki tahmin ettiğimiz gibi sürekli kazanan sistem olamazdı. vurgun yapıp kaçtıklarına dair haberler dolaşıyor.

    gel gelelim vurgunun nasıl yapıldığına. sözlükte sistemin coinleri ile ilgili bir yanılgı var. sattıkları coin ile vurgun yapmadılar. üyelerin sistemlerine alım satım ( trade) bootlarına yüklediği etheriumları bir sabah uyandıklarında %90 zarar etmiş gösterip buharlaştırmışlar. çok ciddi adetlerde etheriumunu boşta duracağına burada değerlensin diye aktaran insanlar var. en başta dediğim gibi bir çok büyük borsanında trade botları mevcut. ama bunlar zarar kar işlemleri olağan akışında.

    smart trade coin sisteminde ise etheriumunuz her ay en az % 30 artıyordu. arttığını gören kullanıcı daha fazla etheriumu buraya aktarmaya devam etti. klasik aç gözlülük. karını alıp çıkanlar yırttı. aç gözlüler ve sisteme son zamanlarda dahil olanlar ise içerde kaldı.

    tanım : bitcoin borsalarında hazır tanımladıkları üç tip boot ile (güvenli, normal, riskli) bitcoin ve etherium alım satımı yapan site. bootlar aylık, üç aylık ve altı aylık periyodlar ile çalışabiliyor. ilginç bir şekilde kullananlar hep kar ediyor. bende etherium botu tanımladım bir kaç tane. bir haftada % 6 getirdi şuana kadar.

    doğrusu bu sürekli çiftlik bank benzeri bir oluşum mu korkusu yaratıyor. o yüzden ufak ufak takılıyorum. ayrıca kendi coinleri trade coin 24 ağustosta borsalarda giriyor. şuan 400 trade hediye ediyor. harici almak isterseniz 0,40 cent'e kadar alabiliyorsunuz. 24 ağustos'da ne olacak bekleyip göreceğiz.

    ilgili siteye buradan ulaşabilirsiniz. stg web site

    sözlükte başka kullanan var ise yorumlarını merak ediyorum.

    edit: uzun zaman sonra bir bakayım dedim. vay anam serhat neler dönmüş. tahmin ettiğim gibi sürekli win-win yapan sistemde birşeyler çıkmaması imkansızdı. bir ay takılıp karımı alıp çıktığım aç gözlülük yapmadığım için şanslıyım sanırım.
  • bu aralar adını sıkça duyduğum coin. 2021 in ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağı söyleniyor. bilgisi olan varsa yeşillendirsin :)
  • buraya para yatıran bir arkadaşın arkadaşıyla tesadüfen denk geldik, bana bir inceler misin dedi, bende inceledim ve gördüm ki...

    şimdi dolandırıcılık olup olmadığına, buraya para yatıran insanların karar vermesi gerekir.

    1- öncelikle bu adamların şirket merkezi saint vincent and the grenadines adaları. burası meşhur belgeden mütevellit offshore şirketlerin kurulduğu bir ada. haritada yerini bile bulmak zor. bak burada
    yani bir şey olsa, o ülkede bir otorite yada bir resmi evrak varsa belki hakkınızı arayabilirsiniz.

    2- bu über-süper adamlar, neyi alıp neyi satıyorlarmış, nasıl para kazanıyorlarmış diye soru sorduk, bize alım-satımları ile alakalı bir tek done sunamadılar. söyledikleri şey şu; bi robot var alıyor satıyor para kazanıyor. ama robot diye gösterdikleri grafik ve rakamlardan ibaret bir yazılım. şu saate alım yaptı, bu saatte satım yaptı, şu kadar para kazandı satırının, gerçekten ilgili borsalarda alım satım yapıldığının delili olarak hiçbir şey sunamıyorlar.

    pekala yazılım bilen herkes, bir bilgisayara, şu saatte aldım, şu saatte sattım, şu kadar kazandım kaybettim diye bir çıktı yazı yazdırabilir.

    3- bu sistemde bu adamların bir de stc denen bir coin'leri varmış. ancak bu koinleri kendi yazılım sistemlerinde görebiliyorsunuz ancak, etherium token zincirinde bu coin'ler gözükmemekte.

    hani şunu diyorum; bu işe gönül verip (ahahhaa) stc coin alan arkadaşlar, etherium adresinize bağlı stc tokenlerinizi cüzdanlarınızda görebiliyor musunuz? görülen tokenler sadece sisteme ilk girdiğinizdeki tokenler. daha sonra piyasada alım-satım yapıldığı iddia edilen tokenler aslında cüzdanlarınızda değil.

    burası token'in adresi ve zincir işlemlerinin tümü

    bir arkadaşınız yazılımdan size 100 stc göndersin, bu stc arkadaşınızın hesabından çıkıp, sizin hesabınıza girmeli değil mi? bakın bakalım gönderilen 100 stc sizin hesabınızdan çıktıktan sonra, sizin token adresinize blockchain zincirinde transfer edilmiş mi?

    yani bu işlem gerçekten var mı, yoksa hayali bir transfer mi?

    4- şirketten tokenlerinize ait cüzdanların keylerini isteyin bakalım size verebilecekler mi? yani ben stc tokenlerimi kendi cüzdanımda saklayacağım talebini verin, bakalım cüzdanınınızın key'lerini ve güya adresinizde bulunan token'ler sizin güya satın aldığınız kadar çıkacak mı?

    5- ref'li üye konusuna hiç girmeme gerek yok sanırım, sen bana adam getir, getirdiğinin şu kadarını sana vereyim diyen sistemlerin sonunun nereye çıktığı malum.

    6- bu adamlar sizin kimlik bilgilerinizi işliyor. kişisel verileri koruma kurumu uyarınca, türkiye'de yetkili şirketleri var mı? kimlik bilgilerinizi paylaştığınızda, dünyanın offshore ve illegal işlerinin döndüğü saint vincent and the grenadines adalarında bir şirkete bilgi paylaşımı yaptığınızın farkında mısınız?

    7- olası bir durumda, elinizde yatırımınızı belgeleyebilecek bir şey var mı? kendi websitelerini bugün kapatsalar, kimden hangi hakla bir şey talep edebilirsiniz. az önce söylediğim sözde stc tokenlerinizin cüzdan keyleri bile sizde değil farkında mısınız?

    8- neden yazılımlar 30 gün 365 gün süreli hiç düşündünüz mü? herhangi bir etherium'u istediğiniz an istediğiniz yere gönderebilirken, biz robota bağlıyoruz diye sizi minumum 30 gün kilitlemeleri mantıklı mı? eğer gerçekten bir yatırım ve yazılım botu var ise, parasını istediği an çekmek isteyen müşterinin bakiyesi robottan alınır, anında müşteriye ödenebilir. yani bu 30 ve 365 günlük süreler aslında bir sermaye kontrolü değil midir?

    9-yakında borsaya açılacaklarını heryerde yazmışlar ancak defalarca hiçbir borsaya açılamamışlar bu amcalar, neden acaba?

    10- türkiye'de kurdukları telegram yada whatsapp grupları devamlı neden kapatılıp yenileri açılıyor düşündünüz mü hiç?

    11- başta 1 dolarlara, sonra 0,80 centlere, sonra 0,40 centlere, şimdilerde kime kime dum duma satılan bu coinin fiyatı daha yukarı çıkması gerekirken neden devamlı aşağı doğru gidiyor. telegram ve whatsapp gruplarını iyi kollarsanız, çok çok çok ucuza işe yarayacağını düşünüyorsanız stc koinleri toplayabilirsiniz.

    12- talebi artan malın, fiyatı artar, talebi azalan yada arzı artan malın fiyatı düşer. bu bir malın fiyatı belirleyen ana unsurdur. burada ekonomi dersi vermeme gerek yok. buraya yatırım yapan insanlar, bu işe başladıklarından sonra stc koinlerinin fiyatları hep yükselmiş mi, hep düşmüş mü, bunları sorgulasınlar bakalım.

    13- google'da arama yapıldığında, go.smarttradecoin.com sitesinde "this site is blocked in your country." ifadesi yer alıyor. yani "bu site ülkenizde bloklanmıştır". bu ibare nedir? türkiye'den buraya para göndermiş kişiler bu mesajı neden görüyorlar acaba?

    ekran görüntüsü

    14- hani o über-süper para kazandıran yazılımınız bir gecede, birden yatırdığınız paranın tümünü kaybederse kimden ne talep edebilirsiniz? nasreddin hocanın hikayesi gibi, kazan doğururken güzelde, kaybedince kötü mü? o über-süper alım satım yapan yazılım bir gecede herşeyinizi kayberderse ağlamak yok bak tamam mı?

    özetle, saint vincent and the grenadines adasında gözüken bir şirketin, öncelikle bir yazılımın gerçekten olduğunu ispatlayamadığı, o yazılımla alım satım yaptığının ispatlarını koyamadığı sürece, stc koin diye adlandırdıkları token adreslerinin ve eth adreslerinin kullanıcılara vermediği sürece, hesabınızda gözüken stc koin miktarı ile, cüzdanınızda gözüken token miktarının aynı olmadığını görmenize rağmen,

    buraya para kazanıyoğğğ yeaaaa diye para yatırıyorsanız, tüm sorumluluk sizdedir.

    kapatıp giderlerse, o über-süper yazılımınız bir gecede biz zarar ettik para uçtu derlerse ağlamayın.
  • üst entry'de şirketin eskişehir'de temsilcileri olduğunu beyan edilmiş. o zaman şöyle yapalim, eskişehir temsilciliği yasal resmi adresini paylaşsın, yada ilgili coin sitesinde türkiye temsilcilik adresini yazsınlar, kullanıcılar da olasi bir durumda kime ulaşacaklarını bilebilsinler bence. birde bu temsilcilik hangi vergi levhasi ve yetkisiyle iş yapıyormuş bir görelim. madem bu kadar kurumsal bir yapı var. bu temsilcilik mesela yetki belgeleriyle ve izahları ile resmi aciklama yapsın dimi?

    bir de ben kontrol ettim aynı sistemdekiler gibi ben baktım varmış demekle ispat olmuyor. sisteme girdiğinizde aldığınız tokenler zaten gönderiliyor, sonra piyasa içi güya alım-satım yapıldığı iddia edilen tokenler zincirde gözükmüyor. gözüküyorsa buyursunlar ispatlasınlar.

    yazılımdan 11 aydır para kazandım demek onun gerçekliğinin ispatı yine degildir. yazılım size alıp-satim olarak gösterdiği hangi işlemi, hangi borsada yapmış bunun ispatını sunamiyorlar.

    yani 2 kilo elma eskişehir halinden aldim, bursa'da tüccara sattım gibi bir ispat yok. güya yazılım size diyor ki 2 kilo aldim sattım para kazandım. ispatı nerede, kucoin'de alinan ve satılan islemleri bize gosterin bakalim diyoruz aldık işte karıştırma oraları diyor.

    tabiki aklı ve kapasitesine uygun, mantığına ve inancına göre herkes istedigi yatırımı yapmakta özgürdür.

    panel icerisinde yazi-tura attıran adamlara güvenip para yatıran insanlara, 30 gün blokeli islem yapmayi mantikli bulan insanlara, okunmuş ve yazılmışı bi daha yazacaklara, malumun ilamına, cok soyleyecek laf yok. *

    yalniz arkadaşın ref linkinden tıklayın, yazıktır ağacı solmasın. *
  • bir kripto para al-sat bot sistemi

    bu tarz girişimler başlarda gerçekten kazandırır, kullanıcı yükünü kaldıramadıkları zaman dükkanı kapatıp giderler, dikkatli olmak ve zamanında sistemden ayrılmak gerekir.

    tosuncuk da zamanında kazandırdı ama sistemden faydalanmak isteyen kişi sayısı artınca sistem bunu kaldıramadı ve kilitlendi.
  • bana da hiç güven vermeyen ve yakında çiftlikbank benzeri bir yapıya döneceğini düşündüğüm bir coin trade sistemi/sitesi.

    milleti twitter'da organize edip bu trade sitelerine yönlendiren hatta bu adamların coinlerini aldırtan insanlar var.

    bana hiç güven vermedi açıkçası, bekleyip göreceğiz.
  • sözde 15 mart'ta latoken'de işlem görmeye başlayacakmış. bekleyip göreceğiz.
  • teyzem, latokende 1.83 dolara açıldığını bir anda 50 dolara çıktığını sonra sistemin çöktüğünü söyledi.
  • muhteşem bir teknoloji bu yazılım
    şirketin kendine ait (bkz: tradecoin) coini de latoken isimli borsaya giriş yapmış pazartesi itibariyle.zamanla yükseleceğini düşünüyorum.
    aynı zamanda şirkete ait bir bot yazılım mevcut sizin için btc ve eth üzerinden al sat yapiyor aylık kar %20 oraninda ve zararsız.
    1000 usd ile yazılıma sahip olabiliyorsunuz.
    öğrenmek isteyen varsa yazabilir.
  • iyi site bir ayda bana güzel kazanc sağladı ama yinede dikkat etmek lazım oyle eldeki tüm parayla giren elsiz kalınabilir zaten siteye btc eth gonderirken kesilen fee ücretini 2 ayda anca cıkartırsınız fazla parayla girmeme durumunda .
hesabın var mı? giriş yap