• psychedelic rock'tan esinlenerek 2007 yılında kurulan bir müzik grubu. kendi adını taşıyan ilk albümleri, aslında ışıklar saçacak bi albümken, olmamış. nefis introlar ve sağlam riffler, grubun farklı sound yaratma adına deforme bir vokal tercih etmesi ile gürültüye bulanmış ve albüm -spoon'un ilk albümünde olduğu gibi- direkten dönmüş.

    2011 yılında ikinci albümünü çıkartacak olan grup ilk single'ı weekend'i geçen ay yayınladı ve hatalarını fark etmiş görünüyorlar. vokalin tozunu almışlar bu kez ve weekend şarkısı -handiyse- klasik adayı olmuş. ikinci albümdeki diğer şarkılar da bu ayarda olursa gelsin yeni neutral milk hotel nidaları, gitsin "işte folk bu" havaları.
  • dye it blonde isimli yeni albümleri farklı bir şey getirmese de, dinlemesi keyifli. ince sesli vokal + synthesizerli indie pop/rock/folk ekolü son birkaç yıldır iyi gidiyor. bunun yanında spoon, the walkmen ve the shins belli ki etkilemiş kendilerini. çikagolu olmalarından olsa gerek, öyle tok, çıplak bir müzik yapmıyorlar, dolu dolu geliyor ses. özellikle kulaklık ile değil de home stereo ile dinleyince daha bir tatlı oluyor.
  • bu yaz döneminin büyük ihtimalle en güzel albümlerinden birini çıkarmaya hazırlanan grup.

    şu ana kadar çıkardıkları 2 single ile yolculuk playlist inin en güzel yerine konmuş vaziyette.kendilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    http://tinyurl.com/l9w9bmo
    http://tinyurl.com/b8h9xn3
  • yeni albümü soft will ile evlere şenlik getirmiştir.
  • tahminlerimi boşa çıkarmamış çok şükela bir albüme imza atmış grup.

    (bkz: soft will)
  • dağılmışlardır.
  • taş grup. neymiş ne değilmiş diye bakayım dedim. dağılmışlar amına koyim ya dağıtmayın şu grupları sikerim egonuzu sanatçısınız sanatınızı yapın
hesabın var mı? giriş yap