• nisan 2017'de çıkacak şirinler filmi. tamamen animasyon olmasının yanı sıra gözlükçü şirini çizgi filminden aşina olduğunuz dublaj sanatçısı özgür özdural seslendiriyor. umarım mümkün olduğunca diğer karakterler de çizgi filmden aşina olduğumuz dublaj sanatçılarına emanet edilir.

    imdb: http://www.imdb.com/title/tt2398241/
    fragman: https://www.youtube.com/watch?v=85qi71hk97a
    teaser: https://www.youtube.com/watch?v=tzrbisv6aiw

    --- spoiler ---

    keşfedilen yeni köydeki şirinlerin hepsinin kız şirinlerden oluştuğu söyleniyor. yaklaşık 50 yıldır süren hasret sonra mı erecek yoksa altından bir hinlik mi çıkacak göreceğiz.

    --- spoiler ---
  • tek çocuksuz yetişkin olarak sevgilimle gidip beğendiğim film.zaten küçüklükten beri bayıldığım mavi yaratıkların maceralarını izlemek çok keyifliydi.görsel efektler güzeldi.

    --- spoiler ---

    sadece kızlardan oluşan ikinci şirinler köyü fikri çok güzel olmuş.hep şirine niye tek kız diye rahatsız olmuştum.tomurcuk şirine, şirin ananın baba bozuntusu demesine bayıldım.filmde bir ara gözümden bir kaç damla yaş düştü.
    --- spoiler ---

    hadi, zikzak şirinlemesi yapalım.
  • genelleme üzerinden yapacak olursak fena olmamış, özellikle kız çocukları için izlenebilir, nasıl ki güçlü, sakar ve bilgin* şirin üzerinden karakter analizi yapabilmemiz için kişisel tanımlamalar yapılmışsa animasyonun 2 nci yarısındaki kayıp köydeki şirinler içinde yapılabilseymiş iyi olurmuş gerçi konu bütünlüğü ve animasyon süresinden dolayı buna izin vermek zor neticede izleyici kitlesinin dimağlarını ve bedenlerini yormamak gerekir.

    ilk iki filme göre çıtayı yükselttiklerini, kalite olarak daha iyi bir iş çıkarttıklarını ve çizgi filmin ruhuna sadık kaldıklarını söyleyebilirim.

    nazarımda animasyonda gargamelin kedisi azman ve heybetli kartalıyla olan diyalogları sulu komediye kaçmadan iyi işlenmiş.

    bu animasyonda güzide karakterimiz şirinenin sarı saçlı kara kaşlı olduğunu fark ettim
  • şirinler'in çizgi serisini sevenlerin sevmeme ihtimali olmayan, güzel animasyon.

    --- spoiler ---

    (bkz: süper baba'de ipek'in resurrection sahnesi)

    --- spoiler ---
  • çocuklar için eğlenceli bir animasyon ama yer yer büyükleri de güldürme potansiyeli var.
    gargamel’in bütün gücü kazandığında ilk iş olarak kellikten kurtulması ise manidar.
  • çocukluğu şirinler çizgi filmi ile geçmiş bendenizi ziyadesiyle eğlendirmeyi başarmıştır efendim. yer altındaki mağarada kayboldukları sahnede sakar şirinin triplerine geri sarıp sarıp güldüm. *
hesabın var mı? giriş yap