• mazide atari salonlarına takılınılan dönemlerin en süper oyunuydu.iyi bir partnerle tek jetonla bitirebildiğim zamanları hatırlarım.gene olsada oynasak...
  • yıllar sonra bi yerlerden esti arattım buldum,bulunca da floordan floora uçan sevindirik oldum...
    http://www.virtual-pc.com/…eyed/snowbros/intro.html
    emulatoru e oyunun kendisi hepisi orda....
  • atari salonlarındaki en sevdiğim oyunlardan biriydi. 2 tane tip bubble bobble'daki gibi leveldan level a koşar, yaratıkları kartopu haline getirip fırlatırlardı. kartopuna çarpan diğer yaratıklar da ölürdü. kırmızı, mavi, sarı ve yeşil renkli bonus iksirler vardı. 50 level (floor) ve 5 bölüm sonu canavarı vardı. tek jetonla bitirebilirdim :) (bkz: ne günlerdi bee)
  • nick ve tom adinda tav$anlarin kar topu maceralari .
  • yukarıda verdiğim download sitesi değişmiş göçmüş ama 50floor sonundaki bölüm canavarıda geçildikten sonra,kızlar kurtuluyor ama atari salonlarındaki gibi oyun bitmiyor...bizim gençleri kurtarmak kızlara kalıyor...bu sefer kızlarla oynuyosun,daha zor katlarda fink atıyosun...
  • devami yapilan oyunda, nick ve tom $ahsiyetleri di$inda secebilecegimiz farkli elf'ler de vardir. o da oynanasidir ancak arcade salonu furyasinin sonlarina denk geldiginden pek unlu olamami$tir.
  • bir leveldeki tum canavarlari (level bosslar haric) tek bir vurusla oldurebilirsen goktan para yagar ve sen onlari toplamaya calisirsin. zamaninda kisilerin oyundaki ustaligini kac levelda para yagdirdigi ile olcerdik. benim rekorum o zamanlar 34/50 idi. simdi ancak 25/50 yapabildim.

    (bkz: eski gunler)
    (bkz: biz eskiden neymisiz be abi)
  • 5. sınıf yazını bir atari salonunda geçirmeme sebep olmuş, dondurma paralarından kısıp jeton aldırmış sonra ikincisi de çıkmış, obsesyon yaratma potansiyeli yüksek bir oyundu kendisi.
  • seslerine de hasta olunan bir oyundu. ust tarafa zıplanırken ve ellerinden kar fırlattıklarında e$lik etmek gerekir bu yuzden. bolum bittiginde paralar toparlanıp hemen zıplanmaya ba$lanırdı ki bir ust kata cıkmak icin zıplayıp iki eli acarak "viuuu" yaptıgında ses butunlugu saglansin. cok oynayamadım ama hep uzaktan uzaktan sevdim.
  • atari salonlarında jeton'un hakkını veren ender oyunlardan biridir. tecrübe kazandıktan sonra bir jetonla 2-3 kere oyunu bitebiliyordunuz hatırladım kadarıyla. zamanla o kadar oynamıstık ki artık bitirmek için değil rekor kırmak için oynanıyordu...
    adamları hemen öyle şişirip öldürmek racona sığmazdı. kimse diğerinin ekmeğine uzanmazdı.
    http://www.mame.net/downart.html
hesabın var mı? giriş yap