• yakın bir zaman önce appstore ve google play'de yerini almış haxball ile bilardo arası ilginç ve zevkli (haxball kadar olmasa da) bir futbol oyunu.

    oyunda haxball'daki gibi kuşbakışı bir saha ve görünüm olarak topu andıran 5'er futbolculu (5 futbolcu olmasına rağmen oyun 1v1 multiplayer) iki takım var. oyun turn based ve sırası gelen oyuncu 5 futbolcudan istediği birini, istediği yönde ve şiddette çekerek kontrol ediyor.

    şimdi böyle anlatınca kulağa saçma sapan geliyor* ama multiplayer'ın etkisi midir bilmem, kendini oynatan ve zevkli bir oyun. başta haxball dediysem de haxball tarzı bir oynayış beklememek lazım, zira tamamen farklı bir oynanışa sahip.
  • yakında buralar entry dolacak ey ahali. eksi sozluk turnuvası bile yapılabilecek oyun.
  • müptelası olduğum oyun. haxball seven, hiç düşünmesin anında başlasın.
  • en son 95' yılında atari salonunda street fighter oynarken bu kadar heyecan ve hırs yapmıştım. herhalde şahsıma ait android uygulama ve oyun tarihçemdeki en eğlenceli bulduğum ve tetris gibi elimden düşürmediğim oyun. tek eksiği dişli rakip yok, gelene geçene koyuyorum çocuğu. yoksa güzel oyun ha.
  • bağımlılık yaptığı bir gerçek. şarjın anasını ağlatması ise oyunun tek eksisi. sırf bunun için gidip tablet alasım var
  • telefondan oyun oynayanlara gerzek gözüyle bakan beni, saatlerce embesile çeviren baş belası oyun. baş belası çünkü saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum, bi daha bi maç daha derken mevsim değişiyor.

    hee arkadaşımla da karşılıklı maç yapıyoruz. o zaten bambaşka bir boyut zira 30 küsür yaşında eşşek kadar herifler 'nasıl taktım ama hahahah', 'bal olum götünden bal damlıyo mk' diye laf yarıştırıyoruz bi de. allah akıl fikir versin.

    kendine güvenen gelsin, çok fena banttan gol atar, pis defans yaparım.

    turnuva mı yapsak lan acaba? (bkz: ekşi sözlük soccer stars turnuvası) hadi bakalım.
  • sohbet kısmındaki hazır mesajların yetersiz olduğu oyun.
    mutlaka ama mutlaka;
    - senin ananı avradını sikeyim.
    - topla oynasana orrrospu çocuğu.
    - n'oldu ananın amını gördün mü!
    - al işte girsin götüne.

    gibi cümlelerin de eklenmesi taraftarıyım.
    bir de arkadaş bu oyunu arap yarımadasında yasaklasınlar!
    top mop oynamıyor piçler tamamen sinir sistemini çökertme üzerine oynuyorlar.
    yahu kendi kaleme bilerek gol atıp maç kaybetmişliğim var bu orospu çocuklarına, ne çirkef ne piç adam bunlar!

    ayrıca topa dokunma kuralının da gelmesi gerekiyor kanımca. ne bileyim üst üste 2 ya da 3 hamle topa dokunulmazsa gol sayılsın, penaltı olsun aleyhine. özellikle turnuvalarda, adamın bi' 10 sn fazla zamanı varsa başlıyor topu köşelere vurup oyunu sıkıştırmaya. aklı sıra zamandan kazanacak. ya da benim labutlarım ya da dairelerim vs onlara vurmaktan sinir bozmaktan başka bir şey yapmayan adamlar var.

    bak bunlara taktik maktik diyenin ırkını sikerim nokta net! top oynamayacaksan ne sikime oradasın. ona bakarsan hiç gol falan atmaya çalışmayalım topu sürekli diplere sıkıştıralım, rakip sinirlenip sert vurduğunda önümüze düşen topu sokalım. sikerler öyle oyunu...
    neyse çok sinirliyim çok! bu arada level 17, yarın da 18 olurum.

    ha bir de soyadı ya da ne bileyim, mevcut arkadaşlık sisteminin facebook arkadaşlık sistemiyle entegre edilmesi lazım. ne güzel hatunlarla ekleşip konuşamıyoruz, üyeler arasında irtibat kopukluğu var!
  • öncelikle haxball'la şekil dışında pek bi alakası yok.
    önem sırasına göre üç top, futbol ve körling bilgisi ve akabinde bi miktar da şans gerektiriyor.

    değinen herkes gibi beni de fena kitlemiştir. abartısız söylüyorum şu zamana kadar ki en zevkli mobil oyun.
  • facebook'tan da oynanabilen oyun. yalnız fazlaca hata mevcut. (kasma vs.) çevir ve kazan olayı yok. ancak mobilden girdiğinizde, facebook'tan girip de kazanamadığınız çevir ve kazan hakkını mevcuda ekliyorlar.

    yine de yoklukta iş görüyor.
  • şurada yapılan defansı ne yunanistan, ne de kostarika yaptı amk. gören de maç sonu takımlardan birisi dünya kupası alacak sanır. ama çok zevkli yine de. bırakamıyor insan.
hesabın var mı? giriş yap