• avon'un çiçekli böcekli hafif, ama kalıcı parfümü.
  • çiçekle böcekle alakası olmayan , misk, ylang ylang vs kokularının muhteşem bi sentezi olan,yumuşak ve sıcak,burnu tahriş etmeyen,çok sevdiğim parfümüm.şişesinin oldukça yalın bir tasarımı vardır ve rengi hoş ve zarif bi kadın tenini çağrıştırır bana.
  • avon'un berbat ötesi kokusu. bugün evden çıkmadan masamın üstünde bulduğum numunenin hepsini üzerime döktüydüm deneme amaçlı. dökmez olaydım. o nasıl kötü nasıl berbat bi kokudur yahu. gül kokusu diye geçer tanıtımlarda ama hacı yağı kokusundan farkı yoktur bunun. bi de kalıcı nalet. o kadar saat geçmesine rağmen hala buram buram kokusunu alıyorum. zevk meselesi tabi bu tür şeyler ama şahsım adıma tavsiye etmiyorum.
  • adı üstünde misk kokusudur. sıcak, pudralı ve lineer bir kokudur, durdukça pek değişmez. bana krem ve gülkurusu renkli şifon gömlekleri, uzun ve düz kahverengi saçları hatırlatır, romantik bir imajı vardır. avon'un yıllardır (1980'lerden beri) var olan bir parfümüdür bu, ama ben hatırlıyorum, eskiden bir tanıdığı teyzeme almanya'dan getirirdi bu parfüm ve o zaman çok daha güzel kokardı. şimdiki versiyonu öyle değil, daha bir boğucu sanki. misk haricinde gül, vanilya, baharatlar ve yasemin notalarını da barındırır.
  • kış aylarında kullanmayı en sevdiğim parfümlerden biri. özellikle yünlü kazak giydiğimde elimin ilk gittiği parfüm bu oluyor. sıcak, yumuşak bir kokusu var; zarif bir hava uyandırıyor.
  • bildiğim en eski avon parfümlerindendir. ortalama üstü bir koku, bir klasik olduğu söylenebilir. hissettirdiği pudra kokusu nostaljik filmleri çağrıştırır. kalıcılığı çok iyi olmakla beraber bu tarz kokudan hoşlanmayanlar için eziyet olabilir. günlük kullanım için ideal olmakla beraber, pek yaz kokusu değildir.

    güle güle kullanın.
  • lan kullanmayın şunu tamam belki böyle bi fıst sıktıktan yarım saat sonra dalin bebek şampuanı hissi verebilir ama lütfen hanımlar şişeyi üzerinize devirmişçesine sıkmayın şunu, içinde insanın genzini yakan, böyle sanki araba tutmuş da az sonra kusacakmışım hissi veren bişeyler var bunun
  • yasaklanması gereken parfüm.

    annem kullanıyordu ben ortaokuldayken, baya baya kalitesiz ıslak mendil bu.

    bir kere şişesinin tatlılığına aldanıp sıktım sonra pişman oldum ama benden başkaları genel olarak beğeniyor. hatta çok fazla insan beğeniyor ki bu hala yaşıyor.

    bırakın ölsün, başka şeyler kullanın bundan vazgeçin yutkunuyorum ben bunu kokladıkça tıkanıyorum o kadar pudralı. hafif eğlenceli bir koku olsa diyeceğim ki 70'ler kokuyor ama adı üstünde soft ve yaşlılık kokuyor, kırışıklık kokuyor.
hesabın var mı? giriş yap