• afrikalı çocuklar için bugüne kadar bireysel olarak ne yaptınız ya da toplum olarak bugune kadar hayvanlar için ne yaptınız da bu harcadığınız para afrika'daki açlığa son versin?
    tanım: saçma bir beklentidir.
  • aşağıdakilerle başlanırsa herşeyin daha güzele gideceği eylem.

    ilk aklıma gelen sokaktaki hayvanlar bunlardır.

    (bkz: köpeğini sokağa atan insan)

    (bkz: orospu çocuğu minibüsçü)
    (bkz: orospu çocuğu taksici)
    (bkz: kaldırımdan giden orospu çocuğu motosikletli)
  • lan bi'kere sokak hayvanı diye bir tabir varsa bunu söyleyene çocukken biri koymuş demektir, hayvanın sokak yahut evlisi olmaz hayvan candır canandır o kaddar
  • canımın içi, "o kaynağı sokak hayvanlarına ayırmazsan afrikaya gider" sanan minnoşum benim, bu kadar kafa yormuşsun, sen ne yaptın bakayım bugüne kadar afrikadakiler için acaba.. senin burada tükettiğin yemek ile de orada 10-15 çocuğun hayatı kurtulur.. bir de bunu düşünmek lazım..
  • sadist ruhlu bir söylem. bir canlıya yardım etmek, doyurmak, yarasını iyileştirmek fikrine bu kadar korkunç bir bakış açısıyla yaklaşan birinin aç çocukları da önemsediğine inanmıyorum. afrika'da insanları açlıktan ölmeye mahkum eden emin ol yavru bir kediye alınan süt değil. bir köpeğe verilen bir parça et değil.
    dünyayı sadist düşünceler kurtaramaz. şunu kalın kafana sok önce. sonra da yazdığını silip kaç.
  • allah seni ve senin gibileri ıslah etsin. vicdan yoksunu. bokunda boğul emi.
  • işte bunu savunanlar ne bir canlıya, ne bir insana, ne karısına kızına oğluna, ne doğaya, ne dünyaya sevgi besleyebilir ne de bir adım geri atıp o büyük resmi görebilir.

    sizinle aynı havayı solumak dahi istemiyorum.

    (bkz: başkaları adına utanmak)
  • itlaf edilsin demek canice. senin olmayan bir canı alamazsın. itlaf edilmesin. sadece sokaklardan, şehirlerden uzaklaştırılsın. isteyen afrikaya yardım etsin isteyen köpeklere baksın bizim sorunumuz o değil. tekrarlıyorum "sahipsiz köpekler ve benzeri insanlara zarar verebilecek sokak hayvanları uzaklaştırılsın şehirlerden."

    edit: şimdiye kadar gelen mesajlarda ana tema: "şehirler bizim değil, onları da düşünmeliyiz." lan dalyarak ben zaten yok edelim demiyorum ki "şehirden uzaklaştıralım. evde hayvan beslemek ehliyet ve izinle yapılsın." hem köpekler sokağa atılıp aç kalmaz hem de biz rahatça evimize gideriz.
  • sokak hayvanlarına da, afrika'ya da yardım yapmayan zihniyetin çağrısıdır. ironinin amına koymayı meslek edinmişsiniz artık.

    insanların yaptığı iyi şeyleri neden kendinize dert ediniyorsunuz lan? başka derdiniz mi yok?

    siz dalyarak gibi takılmaya devam edebilirsiniz, duyar kasmayın. zira onun da bokunu çıkarıyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap