• izmirli bir kahve sirketi. online olarak sokak kahvecisi adresinde ikamet etmektedir.
  • triportör espirisinden yola çıkmış logoya sahip kahve zinciridir.

    bildiğim kadarıyla şimdilik zincirin tek halkası var ama daha çok take away üzerine çalışmak istiyor gibiler.

    siyah karton bardakları çok güzel görünüyor.

    facebook sayfası da şöyle bir şey sokak kahvecisi
  • buradaki espresso fena değil ama latte konusunda aşırı başarısızlar.
  • geçenlerde tesadüfen denk geldiğim ve her zaman bilindik kahve içiyoruz değişik bir şeyler deneyelim derken mekanı test etme imkanı yakaladım.

    öncelikle self servis olayı var. starbucks tipi kahve zincirleri gibi olmuş.
    kahve çeşitleri ilginç oreo ile 4-5 çeşit kahve yapıldığını gördüm. merak ettim ve oreo'lu kahve denemeye karar verdim. arkadaşım da aaa oreo deyince ikimiz de oreo'lu kahve denedik.
    olayı ne bunun diye sorduğumda, oreo'yu toz hale getirip kahveye atıyorlarmış.

    tadı ve lezzeti oreo bisküvisini aratmıyor. bunla sıcak çikolata da yapıyorlarmış. bu konuda seçimleri güzel.

    diğer ürünlerini denemeye fırsatım olmadı ancak mekanın tarzı hoşuma gitti.
  • ankara balgat'ta sube acti. izmir'dekini bilmem ama bu balgat'takiler islerini oldukca iyi yapiyorlar ve mekan oldukca iyi kafa dinleyebileceginiz bir cadde uzerinde.
  • oldukça sıcak bir mekan. sahipleri de şeker insanlar. şimdi oturdum ve çayımı yudumluyorum. üstüne de türk kahvemi içeceğim afiyetle. bütün kahvelerini denemedim ama latteleri başarılı. ablam da filtre kahvelerinin bu güne kadar içtiği en güzel filtre kahve olduğunu söylemişti. yorgunluk atılası mekan. ayrıca eve servis yapıyorlar. gidilip görülesi, oturulup kahve içilip keyif yapılası bir yer.
  • alsancak kordon'da olan subesine ugramamaniz gereken bir mekan. kahvesi nasil bilemiyorum ama hem calisanlar hem de isletmecileri, gercekten "farkli" insanlar. kimse hakkinda gercekten kotu konusmak istemem. ama bunlar nasi diyim, sozluklteki kotu insanlarin karsiligi gibiiler.
  • kordonda çimlerde bir şekilde başarıp bataklık gibi çamurlu bir yere bastım ayaklarım simsiyah oldu. bu mekanın çalışanlarından yardım istedim bir kahraman * üşenmedi su getirdi, döktü ben de ayaklarımı yıkadım. gidin ulan buraya, iyi insanlar onlar.
hesabın var mı? giriş yap