• gönlü güzel insandır.
  • diğer insanlardan daha fazla bir pisliği ellememiştir. siz hayvanlara dokunmayan insanlar toplu taşımada nerelere dokunduğunuzun farkında mısınız bilmem, hatırlatırım zamanında tuvaletten çıktıktan sonra elini yıkamayan insan başlığına buradan bir sürü yazar "ne var ben de yıkamıyorum" tarzı yorumlar yazmıştı.
    işte siz her gün elini yıkamayan insanların dokunduğu yerlere dokunuyorsunuz. yani sizin de pis bir şeylere dokunmadığınız söylenemez.

    *hem bakımlı hayvanları herkes sever ama sokaktaki kedi ve köpek daha çok sevgiye muhtaçtır. hayvanlar sevilmeyi sever, siz pis diye o hayvandan uzaklaşmak yerine onları sevseniz minik bir canı mutlu edeceksiniz. sonrası elinizi yıkarsınız, ne olacak?
  • evet sokaktaki hayvanları sevmekten dolayı hastalık kapan bu yüzden ciddi ameliyatlar geçiren insanlar vardır(yakın bir arkadaşım karaciğerinin yarısını aldırdı,köpek kılından dolayı).ancak öleceksekte birşeyleri sevdiğimiz şefkat gösterdiğimiz için ölelim.herkesin vadesi var,kimse kazık çakmayacak sonuçta.

    bir de şu var ki:ben arada sırf gıcıklığına wc'den çıktıktan sonra ellerimi yıkamam.pipili ellerimle milletin elini sıkarım özellikle gıcık olduğum kişilere yaparım bunu.ben çok nazik ruhlu biriyimdir yani dışarıda her gün milyonlarca pipiye değiyorsunuz söylemedi demeyin
  • benimdir bu. hayvanları seven her insanın yapması gerekendir. hatta sokak hayvanlarının sevgiye daha çok ihtiyacı vardır. evde beslenilenler zaten yeterince sevilmektedir. sokak hayvanları da benim tarafımdan sevilmelidir.
  • hayvan seven insandır. yeri geliyor öpüyorum da şimdiye kadar sağlık problemim de olmadı hem kedi temiz hayvan*. ayrıca sağlığı sikeyim kediye köpeğe bir şey olmasın.
  • ınsan sifatina uygun insandir. kedi kopek yerine bu basligi bu kadar igrenc bir sekilde acan yazardan igrenmesi daha dogaldir.

    ancak sevgiden yoksun bir insan bu sekilde bir dusunceye sahiptir. evet hayvanlar kirlidir fakat sevgiye cok ihtiyaclari var. ki onlari kirleten de sensin senin kendi sokaklara attigin pisligin.
  • can'dır; canımdır. yarası var diye önce beni uyarıp sonra kendi kucağına alacak kadar sevgi dolu adamdır.
  • (bkz: efendim abi)
  • kist hidatik ve toxoplasma'dan bihaberdir.
hesabın var mı? giriş yap