• yine freekick, hattrick ve xperteleven gibi online futbol menajerlik oyunu.

    efendim bunun artı yönü de maçları üç boyutlu olarak flash animasyonlar şeklinde izlenebilmesi.

    http://www.sokker.org/

    edit: ayrıca dendi ki bana türk ligi kurulmuş ve 6.sezonuna girmiş bulunmaktaymış.
  • piyasadaki en beğendiğim menajerlik oyunu:

    +taktik ekranında saha 21 parçaya bölünmüş, topun bu 21 bölgenin neresinde olduğuna bağlı olarak oyuncularınızın yerini belirleyebiliyorsunuz. (cm 3'teki with ball/without ball'daki mantık gibi)

    +taktiği bu kadar ayrıntılı dizmekle kalmayıp, maçı da yazılardan okumak yerine izliyorsunuz. bir maç 25 dakika kadar sürüyor. ilk başlarda oyuncular kalitesiz olduğundan çok aptal paslar atıp, çok yavaş koşuyorlar, ama özellikeri geliştikçe maçlar zevkli hale geliyor.

    +talent: bu oyunda da hattrickteki gibi antrenman şart. ama oyuncuların gelişim hızları birbirinden farklı ve talent denen gizli bir özellik aracılığıyla belirleniyor.

    +oyuncuların 8 adet özelliği var: kondisyon, hız, teknik, pas, kalecilik, defans, oyunkuruculuk, golcülük. ama hattrick'in aksine, bu oyunda tek tip antrenman kasmanın mantığı yok. çünkü hattrick'te aşağı yukarı iyi oyunkuruculuk=iyi ortasaha demekken, sokker'da iyi bir ortasahanın hız,teknik,defans, oyunkuruculuk ve pas özelliklerinden hepsine ihtiyacı var. bu durum, oyuncu alırken veya çalıştırırken, kişisel zevklerin ve önceliklerin belirleyici rol oynadığı anlamına geliyor.

    ayrıca bir diğer özellik de oyuncunun boyu. kısa oyuncular daha çabuk ivmelenirken, uzun oyuncular kafa topu mücadelelerinde avantajlı.

    +stadyum inşasını bölüm bölüm yapabilmeniz (güneydoğu, kuzey, vs.), her bölümde seçebileceğiniz 3 koltuk tipi ve üstü açık/kapalı yapabilme seçenekleri var. ayrıca bilet fiyatlarını da kendimiz ayarlayabiliyorsunuz. bir de benim en çok hoşuma giden özelliklerinden biri (bilmem, siz sever misiniz.) başlangıçta stadın dandik ve 3100 kişilik olmasıydı. diğer oyunlarda 10000'ler 20000'ler havada uçuşuyor, takımın ilk maçına binlerce taraftar geliyor. sokker'da bir nevi, kulübünüzü 0 noktasındayken alıyorsunuz ve yavaş yavaş milyonluk bir kulüp haline getiriyorsunuz.

    yıllardır oynuyorum, hala zevk veriyor, monotonlaşmıyor. online menajerlik ilginizi çekiyorsa, tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap