• özgürlüğü bağırmaz.yıllardır aynı sloganları atıyorlar ama aynı yerde sayıklıyorlar.özgürlüğü bağırmak kurtuluş savaşında mustafa kemal'in "ya istiklal ya ölüm" diyerek bir ulusu yeniden yaratmasıdır.
  • tizdir. küfrettiğim devletten burs aldığım üniversite yıllarımda benim de öyleydi. artık sağcıyım, ankara devlet operasında kontraltoyum.
  • mücadelesi olan, ortalama devlet sığırı olmayan kişilere, özellikle kadınlara katlanamayan anadolu çomarları çok dert ediyor bu tür şeyleri. kendi devleti ışid'le iş tutarken ışid'e karşı savaşta ölen kişilere küfretme orospu çocukluğunun başka açıklaması olamaz. mesele ses falan değil, kendi ailelerindeki başı öne eğik ezik kadınlara alışık olmalarından kaynaklanıyor.

    herkes sizin köylü ananız gibi leğende ayak yıkamak için gelmiyor dünyaya.
  • solcu kız inlemesi kadar çekici olmayandır.
  • beyanıma başlamadan evvel, bölücü güruhun sözde özgürlükçü solcu kız görüntüsündeki virüsleri meclis dışında tutarım.

    solcu kız ciyaklaması diye bir durum söz konusu değildir. genellikle kendilerini ifade edebilen kadınlar, çoğunlukla solcu olarak itham edilir. doğruluğu tartışılır ve hatta kısmen doğrudur.
    genellikle bireysel ve toplumsal özgürlükler, eşit haklar ve bağımsız irade için kafa patlatan hangi kesim olursa olsun, bünyelerinde yer alan kadınlar; yeri geldiğinde ağlar, yeri geldiğinde bağırır, yeri geldiğinde güler ve şarkılar söylerler, yeri geldiğinde tartışıp üzülür, sinirlenirler. yeri geldiğinde de susar ve beklerler. kısacası her duyguyu ve düşünceyi yaşarlar. güdülmek yerine omuz omuza, bazen de yalnız yürümeyi tercih ederler.
    çoğunluğu araplaşmış olan diğer kisve ise güdülmeyi ve yönlendirilmeyi tercih eder. su nereye akarsa oraya iner. akabinde de ciyaklama kısmını sadece masanın ayağına serçe parmağını çarpması gibi durumlarla karşı karşıya kaldığında gerçekleştirirler.
    mühim olan kadının kendisidir. siyasi düşüncesi bir kenarda dursun, hangi görüşün peşinde olursa olsun kendisini ifade edebilen, madden-manen-fiziki ve zihnen özgür olabilmiş veya olmayı ideal olarak gören her kadın doğru yoldadır ve ataerkil topluma boyun eğmeyecektir. o ciyaklamalar rahatsız edecektir, çünkü ezilmeyeceklerdir. haklılardır. daima da haklı olacaklardır. hiçbir şekilde başaramayacakları düşünüldüğünde de bir çoğunun güzel kalçaları vardır ve yine kazanacaklardır.
  • diriri diriri diririri ri.

    melodisindedir.

    son 50 yıldır.
  • ot beyinli faşist sesinin yanında piaf gibi duran sestir. en azından bir anlam ifade eder. içi boş değildir. beyin diye kafasında ot taşıyan güruha hiçbir zaman sahip olamıyacakları özgürlüğü haykırır. alahu akbar deyip kafa kesen , insanları otellerde diri diri yakan zihniyetin sesine isyam niteliğindedir.
  • "küfrettiği devletin elektriğini, suyunu kullanan kız" denmiş.
    ne yapalım amk illegal yollarla başka ülkeye yerleşip amişlere katılıp ışıksız mı yaşayalım. o elektriğin suyun parasını aslanlar gibi vergi vererek ödüyoruz. öğrenim kredisi mi alıyoruz? faiziyle geri ödemek koşuluyla.
    savunduğun devlet geri almayacağı hiçbir şeyi vermez kardeşim sana da bana da. bunu unutma.
  • hep kazananın yanında olmak istiyorsunuz değil mi ?

    ancak öyle bastıracaksınız o ezikliğinizi, hayata karşı güçsüzlüğünüzü.

    o kız senin özgürlüğün için bile bağırıyor olsa, güçsüz tarafta olduğu için itici geliyor sana

    sende güçsüzsün çünkü. kendini onunla özdeşleştirmek istemiyorsun. o yüzden devletin tarafındasın.

    devlet ne be amına koydumun salağı ?

    devlet yurdunda kalıp devleti protesto ediyor demiş malın biri de.

    o yurtları kendi servetleriyle mi yaptırıyorlar ?

    senin maaşından paranın bir kısmı oraya bir kısmı da türgev'e falan gidiyor işte.

    neyse güçlünün yanında olma kahpeliğine devam et sen, belki içindeki ezikliği bir nebze daha olsa görmezden gelebilirsin.

    böyle yaptıkça aslında ne kadar güçlü olduğunu inkar etmiş oluyorsun. en kötüsü bu ve bundan haberin yok.

    içinde senin bile haberinin olmadığı bir cevher var. ve esas amaç beynini yıkayarak ona ulaşmanı engellemek.

    sikindirik kavramlar yaratıp bütün hayatını o şeylere adamanı sağlayıp kendi saltanatlarının devamını sağlamak

    sen uyumaya devam et, atı alan üsküdarı geçiyor ama haberin olsun.

    kısa zaman sonra bugün taptığın ne varsa anlamını yitirecek. içine dön amına kodumun salağı. geç olmadan yap bunu.

    uyan!
  • en az sağcı tekbiri kadar kulak tırmalayan
hesabın var mı? giriş yap