• gamex 2017 fuarında tanıtıma çıkacak olan fps savaş oyunu. hikaye odaklı olacağı için merakla bekliyorum.

    trailer

    oyunun konusu
    ''türkiye cumhuriyeti’nin özellikle gizli askeri konularda görev yapan akıncı beyleri bulunmaktadır. kahramanımız hakan, akıncı beyleri’nden biri olan babası selim kahraman’ın yerine toyga’lık görevini temsilen beyler’e katılır. babasının intikamını almak ve devletinin düşmanlarına karşı savaşmak üzere askeri operasyonları yönetecektir. yıllarca askeri ve çeşitli bilim dallarında eğitim alan hakan, babasının şehit edilmesi ile yanındaki üç kahramanla birlikte teröristlere karşı amansız bir mücadeleye girecektir. türkiye cumhuriyeti devleti, askeriyesi ve akıncı beyleri tarafından gelen istihbaratlar ile kahramanlarımız güneydoğu anadolu, kuzey suriye ve istanbul’da çeşitli terör örgütlerine karşı operasyonlar yapacaktır.''
  • şu anda çekilişle ücretsiz olarak hediye edilen türk fps oyunu.

    katılmak isteyenler tıksss => https://www.facebook.com/…work/app/152351391599356/
  • kimse kusura bakmasında ağa sene olmuş 2017 hatta 2018 olacak grafikler animasyonlar hala daha 2007 seviyesinde konuşmalarda ağız hareketleri gözler grafikler çok kötü hikaye kısmı tamamen satış yapılsın diye son dönem olaylarından kurgulanmış ne zaman bir türk oyuncu çıkar babalar gibi çanakkale savaşını yapar o zaman 200-300 lira verir yine alır oynarım.
    biraz kurtlar vadisi biraz 15 temmuz al sana oyun.?
  • türk insanını milliyetçilik damarı üzerinden yolmaya çalışan x üründen biri.

    tırt olması sorun değil. dayadıkça türkçü terimleri, kerizler nasıl olsa alacaklar.

    en sert eleştiriyi, en şüpheli yaklaşımı kendi ürünümüze yapmadıkça yolunmaya, ambalajına malzemesinden çok kafa yorulmuş kalitesizliğe mahkumuz.

    oyunun açıklama kısmında şöyle birşey var

    "this is the first game of a handful devoted indie game developers at rocwise entertainment. we worked for countless days and nights to make it possible to put up this story-driven fps game of ours within a few months on a tight budget."

    derse geç kalmış ilkokullunun kendini acındırması gibi gece gündüz çalıştık yazmış adam oraya. açıklamasında duygu sömürüsü yapan başka oyun yok herhalde steam'de. bütçen kısıtlıysa sürüm tarihini ileri al, kafana silah mı dayadılar? yatırımcılarımızı düdüklemek için çok vaktimiz yok demek istemiş sanırım burada da.
  • çok geliştirilmesi gereken bir fps.

    bunca yıllık fps oyuncusuyum, yani yapıcı eleştiriler yapmak istiyorum ama olmuyor. eğer bu alanda iddia sahibi olmak istiyorsanız, bu tarz oyunlarda çağı yakalamanız gerekiyor. grafik, yapay zeka (bu özellikle baya zayıftı), senaryonun bütünlüğü, senaryonun içine çekmesi, özgünlük gibi belli başlı kriterler çok önemli.
  • türk oyunu diye 30 tl'ye kakalanmaya çalışılan başka bir oyun daha...
    adını 15 temmuz şehitler oyunu koymamaları büyük hata!
hesabın var mı? giriş yap