• yıllardır aracıma kasko yaptırıp sıkıntı yaşamadığım firma iken başımdan geçen kaza ile beni canımdan bezdiren firma olmuştur.
    kazada experi yok, dosya incelemesi yapıyorlarmış. ikame araç vermek için çile çektiriyorlar. üç gün sonra il dışına çıkmam gerekiyor ama araç yok diyorlar. nasıl yok diyorum, dışarıdan araç kiralayın biz karşılayalım diyorlar. ben böyle bir şey duymadım, görmedim. yıllardır ödeme yaparken basit bir işlemi dahi yapamayan firma ile bir daha işim olmaz.
  • tamamlayıcı sağlık sigortası yapma gafletinde bulunduğum sigorta şirketidir. geriye dönük tüm sağlık bilgilerinde teşis konulan şimdiki hastalığı olmamasına rağmen tedavi masraflarını reddeden sağlıklı bir açıklama yapmayan şirkettir. önceki hastalığınızdan dolayı kapsam dışı diyip duruyorlar. ya böyle bir teşis konulmamış şimdiye kadar ben döküm alıp yolladım yok diyoruz ama nato mermer nato kafa.
  • hakkında çok fazla bir şey yazmak gerektirmemekle birlikte uzak durulması gereken firmadır. biz yaptık, siz yapmayın.
  • uzak durmaniz gereken hic de iyi bir kasko sirketi degildir. belki sigortacilarin en isine gelen sirket olabilir orasi ayri. aracinizin cami filan kirilirsa benim gibi kis gununde ortada kalirsiniz. bin tane belge isterler alakali alakasiz, hepsini alelacele yollarsiniz ama gunlerce onay vermez bekletirler. siz de adamlarin keyfini beklersiniz. ustelik genisletilmis kasko sahibi olmaniza ragmen.

    uzak durun arkadas ben yandim siz yanmayin.
  • kesinlikle sözünde durmayan sigorta şirketi.

    vaadleri sizi yanıtlamasın. hiç biri gerçek değil.
  • araç kaskosu için bahsedecek olursam, üç hafta içinde expertiz, inceleme ve ödeme onayı verip aynı gün içinde ödemeyi gerçekleştiren sigorta şirketidir. aracın değerini piyasa fiyatları üzerinden değerlendiriyorlar.

    süreç boyunca sompo mobilo adını verdikleri uygulamadan yapılan tüm işlemleri adım adım takip etme imkanı sağlıyorlar.

    tekrar kasko yaptıracağım zaman çıkan tekliflerde ilk isimlerine arayacağım muhakkak. bir kaç yüz lira için abuk subuk firmalarla uğraşıp başımı ağrıtmak istemiyorum.

    dipnot: ne sigorta acentesiyim ne de sompo ile iş akdim/ticari ilişkim var.
  • ben de sompo’ya sigorta yaptırıyordum, bu rezaletle ne olduklarını öğrenmiş olduk. daha da sigorta yaptırmam.
  • aylık kasko işine giren firma. iyi fikir.
  • "somposuna japonuna aldanıp da yaklaşmayın bunlara, uzak durun" dedirten sigorta şirketi.

    3 yıldır ne zaman işim düşse süründürdüler resmen, ki kaza değildi ufak çaplı denebilecek (lastik patlaması, çekici gibi) mevzular aq. lanet edip kullanmadım kendim hallettim her bir sorunumu. kaza anında düşünemiyorum bunların vereceği hizmeti.

    son tecrübemi de kısaca aktarayım, alayınıza küpe olsun.
    altı üstü ön camım çatladı aq ve poliçede cam kırılması klozu açıkça yer alıyor. neyse hemen anlaşmalı yetkili servisi aradım camı getirdiler, randevumu aldım geldim servise. evrak işlemleri tamam ekspertiz tamam malzeme tamam... ama araca dokunamıyorlar, yok, onay bekliyoruz hazretül sompodan. onay monay yok aq bekle... onay vermek bilmiyorlar.. onay oldu nanay.. lan neyin incelemesi neyin onayı bu kadar süre??? taş gelmiş çatlamış işte.. fantezi yapalım da bi cam değiştirelim diyen psikopatlar barındırıyorlar herhalde bünyelerinde ki bu şüphe ondan. ee servis de onay beklediği için 3 saatlik iş bitmek bilmez bunların yüzünden. . cam hasarı için araç da vermezler, kala kalırsınız dımdızlak ortada hele işinizle evinizin arası 40 km ise..
    not: axa, allianz bunlar ise müşterisini böyle dandirik mevzular için bekletmiyor, haberiniz olsun.
    bakalım daha kaç gün bekleyeceğiz..

    aramıza yollar yabancı kollar girsin sompo.
  • son 15 gündür günde iki defa sms ile "aracım için oluşturulmuş trafik sigorta teklifi hemen satın alabilirsiniz" diyor ve link eklemiş.

    - linke tıklayınca hata sayfası çıkıyor, ana sayfaya dön diyor.
    - aracımın 6 aydır her türlü sigortası var ve bu firmadan değil. muhtemelen eski aracım için bilgilendirme yapıyorlar. o sigortayı da bu firmadan almamıştım.
    - sms almak istemiyorum seçeneği ve yasal bilgilendirme yok.

    sigorta firmalarına iş yaparken, bu adamların sırf tc kimlik numarası ile her türlü bilgilerimize eriştiklerini biliyorum. bilgilendirme gönderdiğiniz aracın bana ait olmadığını göremiyor musunuz? neden mesajı iptal edemiyorum? illa tüm numaralarınızı engellememi mi istiyorsunuz?
hesabın var mı? giriş yap