son çare olarak gireceğimiz ittifak
-
ab olmayacak,shangay beşlisi işi nato yüzünden imkansız,biz ancak minibüste arkayı beşleriz çapımız o kadar,bari kahveye gidelim okey masasına yancı olalım,boğazdan sıcak çay geçsin amk.
-
(bkz: xhamster'daki amateur turkish kategorisi)
edit: tapf'den* mesaj geldi.
aidiyet.esb.org.tr nedeniyle artık twitter'dan işlemlerimizi
daha hızlı gerçekleştirebiliyormuşuz. -
mahsun ibo izzet alişan özcan kombosu.
-
(bkz: spectre)
-
osmanlı'nın son çare olarak girdiği ittifakın ittifak devletleri olduğu ve bu seçimin de osmanlı'nın sonunu getirdiğini düşünürsek seçim konusunda dikkatli olmamız gerektiğini anladığımız ittifaktır. ha bir de;
(bkz: dereyi geçerken at değiştirilmez) -
başta ben olsaydım, doğrudan kuzey kore'ye yanlardım. aynı vizyon, aynı diplomatik zeka.
-
(bkz: sevgili kim jong un kardeşim)
-
(bkz: cali karteli)
-
atk üçlüsü. azerbaycan, kuzey kıbrıs, türkiye. ki kıbrıstan da emin değilim. ellerinde olsa direk ab'ye girip türkiyeyi satarlar(ki ben de oyle yapardım). kırgızistan, kazakistan gibi ülkeleri hala turan ülküsüyle yanan topraklar sanın siz. onların rusya sevigis 50x ise türkiye sevgisi 4-5x ya vardır ya yoktur. çok sevmezler türkleri. son avrupa gezimde türkiye'ye karşı artan nefrete ilk kez bu kadar şahit oldum.
-
bu saatten sonra bizim nereye gircegimiz degil bize ne girecegi daha onemli oldugundan tartismanin gereksiz oldugu ittifaktir.