• sonar barcelona 2015 için headliner autechre idi. daha flash bir isim bana göre yok. umarım 2019 yılı için sağlam isimler görürüz.

    edit: ya en basit hizmeti alırken bile ne için para verdiğini biliyorken, kimin katılacağı hiçbir şekilde belli olmamasına rağmen 250 ve 600 tl early bird tam olarak neyin kafası anlamadım.
  • ak parti %43
    chp %39
    hdp %8
    iyi parti %8 olarak açıklanacaktır.

    at fava bekle.
  • erken dönem satış bilet fiyatları normal kombine 250 tl, vip kombine ise 600 tl olarak açıklanmış festivaldir. en azından iki senedir bilet fiyatı açıklanırken birkaç tane gelecek kişiyi biliyorduk; bu sene hem line-up yok, hem de fiyatlar bu kadar uçuk. ben anlamadım, bu ne böyle yahu.

    edit: bitmiş bile. katılan tüm yarışmacılara başarılar diliyorum. gesaffelstein gelirse hiçbiriniz gidemezsiniz inş.
  • kur farkından biletler pahalanmış. tabi hemen yapıştırdım ben biletimi. 2018 2017den güzeldi techno müzik şehirde bu kadar trendken 2019 line upın kötü olma ihtimali yok
  • daha line-up açıklanmadan ön satıştaki 250 liralık biletler tükenmiş. şu anda biletler 300'den başlıyor.

    vay amk şaka gibi. line-up açıklanmadan 250 liralık biletler tükeniyor. nasıl ekonomik kriz lan bu?
  • ilk isimler açıklanmış.

    bicep, laurent garnier, henrik schwarz, matador, the field, dj stingray, octo octa, volvox, gazelle twin, haai ve george fitzgerald.

    bana göre çok zayıf bir line-up var. fiyat/performans yapıldığında 200tl vermeyeceğim bir festival yolunda şu an. eric prydz vb gelmediği sürece (ki gelse bile saçma şekilde çok pahalı) bu güzelim festivali rant yüzünden sıradanlaştırmanın ilk adımları atılmış oldu. tebrik ederim.
  • first releasede kaliteli electronic konsepti kasmışlar. geçen seneki on fire isimler capriati ve pan-pot ikinci releasede açıklanmıştı. bu sene de 1st releasee ilavaten 2nd releasede top 1 2 tekno dj açıklarlarsa 18'den de güzel geçer.

    bir de şu lineup açıklanmadan 250 tl mi verilir yeaaa tayfa siktir olup gidebilir mi plzz. dünyanın nerdeyse her festinde early bidler lineup açıklanmadan piyasaya sürülür. geçen sene guetta dinleyip bu sene sonar'a gelen tayfa gelmese de olur.
  • 2. release'de açıklanan isimler: modeselektor, kobosil, ben frost, dj seinfeld, fjaak, tijana t, deena abdelwahe, dj lag.

    beklentimin çok çok altında bir lineup yaptılar bu sefer.
  • istanbul adayı kimmiş belli mi? müzikli, dj li entryler var. bunlar kim ya?
  • indirimli bileti olup, satmak isteyen arkadaşların yeşillendirmesini istediğim elektro-müzik festivali.
hesabın var mı? giriş yap