• yeni iphone uygulaması. draw something gibi, fakat bunda şarkı tahmin etmeye çalışıyorsunuz. bir sürü de müzik türünü katmışlar işin içine.
  • facebook üzerinden de oynanabilen bir oyun. ilk gördüğümde çok tutar bu diye düşündüm, ama beklenen ilgiyi görmedi sanırsam. ben çok keyif alıyorum müptelası oldum diyebilirim. şöyle oynanmakta;
    çeşitli kategoriler var, today's hits, 90s alternative, classic rock, electronic vs.. bunlardan birini seçiyorsun her seferinde, sana 5 şarkının ilk 8-9 saniyesini dinletiyor, bu sırada da 4 şıktan birini işaretliyorsun. daha sonra oynadığın kişi, senin oynadığın oyunun üzerine oynuyor. böyle böyle yarışıyorsun. tavsiye ediyorum herkese.
  • son birkaç gündür sourberrydeki dj arkadaşlarımla oynuyorum. çok eğlenceli bir oyun ve bağımlılık yapıyor. en iddialı olduğum türde bile zalımca antin kuntin şarkılar geliyor, tongaya basıyorum zaman zaman ama yine de çok şükür diyelim. fakat modern rap, classic rap gibi türlerle üstüme hayınca gelen cin fikirli bir arkadaş var. ancak misilleme yapıp classic rock, metal ve latin ile üstüne gidince rövanş alabiliyorum. işe yarıyor!:))
  • android'de de oynanabilen eğlenceli oyun.

    fakat oyunun küçük bir hatası var ve bu hatayı fark edenler hakim olmadıkları türde gelen müziklerde galip gelebiliyor. oyunda seçtiğiniz bir türde 5 şarkı geliyor ve bunların kime ait olduğunu veya şarkı adını en kısa sürede bilmeniz gerekiyor. ard arda soru bilince puanlar katlanarak artıyor. fakat rakibinizin işaretlediği şıkları da çok az gecikmeli de olsa görebiliyorsunuz. bu durumda da rakibin önüne geçtiğinizde o ne işaretlerse görüp işaretlerseniz sizi hiçbir zaman geçememiş oluyor. örneğin şu classic rapçi arkadaşla yarışıyorum ve ilk soruda onun önüne geçtim. bundan sonra kazanmam çok kolay çünkü o ne işaretlerse ardından onu işaretliyorum ve kazanıyorum.

    not: classic rap'de sürekli 5'te 5 yapıp beni yenen arkadaşı da burada buldum sanırım.
  • "ben aslan burcuyum, yenilmeyi kabul edemem, etmiş gibi görünürüm her türlü çirkefliği yaparım kazanmak için :d "

    diyen insanların oynadığı bir kurtlar sofrasıymış bu. bir de nasıl oluyorsa artık server'dan mıdır nedir, hep bana çoğunlukla türkler denk gelior. ya da türkler bu oyunu çok sevdi.
  • yeni keşfetttiğim ve beni yaklaşık 2 saattir kendisine bağlayan facebook oyunu.
  • rastgele rakip secme zamazingosu surekli ayni insanlari getirmese ve facebook'a surekli notification gondermese cok daha guzel olurmus.
  • 2000's rock kategorisinde rakip tanımadığım, eğlenceli, içinde tarla vari ekilecek alan olmayan nadir facebook oyunlarından biri.
  • turkce muzik dinleyen bir insan olarak oynarken agir sictigim oyun. kollari sivadim bunun turkcesini yapmaya basladim.
  • sardırdığım oyun. eğitici bildiğin.
hesabın var mı? giriş yap