• ankara-tunus caddesinde flat'in yanına açılmış butik otel. http://www.sonnohotel.com/
  • sabah kalvaltısını 8'de başlatabilen otel
    gece gaga manjero ekibi hazırlıyormuş filan
    haklısızınız da
    ankara turistik bir şehir olmadığına göre gelenler işe güce bürokrasiye geliyor

    8'de kahvaltı mı başlatılır allasen.

    8 la bu
  • güzel, keyifli bir butik hotel. gönül rahatlığıyla rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. yeri de, çalışanları da çok hoştur. odaları mükemmel değilse de yeterince iyi.

    karşısındaki tint cafe'yle anlaşması var, sonno'da konakladığınızı söylediğinizde yüzde 10* indirim yapıyorlar. haberiniz olsun.
  • dün akşam sanırım 3'üncü kez konakladığım güzel otel. sonno harika bir otel değil ama çok keyifli bir yer kesinlikle. oda servisi olmamasına rağmen gecenin yarımında rezervasyonu arayıp meyve bulabilir miyiz buralarda diye sorduğumuzda, hemen altındaki ve artık kahvaltıları da servis eden ot'tan meyve tabağı yolladılar odaya ve sabah çıkış yaparken bu tabağın sadece 10 lira olduğunu görüp şaşırmamızı da sağladılar.

    hizmet konusunda bir eksikliklerini, bu konaklamamda da görmedim. ankara'da şehir merkezine yakın bir yerde konaklamak isterseniz sonno dışında herhangi bir oteli tercih etmeniz anlamsız.

    aralıklarla reklam yapıyormuşum gibi görünüyor belki ama hak ediyorlar.

    bu arada tint'le olan anlaşma bitmiş, artık altında ot olduğundan sanırım. sonno hakkındaki iyi fikirlerimi ot hakkında korumam pek mümkün değil ama. çok acemice işleyen bir yer; barda çalışan iki kişinin kavgasını dinlerken hafif ter dalgaları eşliğinde kahvaltımızı ettik.

    kısaca sonno asla pişman etmez, ve fakat ot kötü bir restoran.
  • konum olarak süper. fazıl say da bu gece sonno'yu tercih ettiğine göre bir sebebi olmalı.
  • dunyanin en kibar resepsiyonistine sahip butik oteldir. tavsiye uzerine konaklayacagim.. sonrasinda editlerim..

    e; sheraton halt etmis.. o kadar soyliyeyim.
  • rezervasyon iptali yapmayan, otel yönetimi hakkında bilgi sahibi olmayan resepsiyonistleri içinde barındıran otelimsi şey.
  • otel muhteşem,her yönüyle inanılmaz rahat,tek ve en büyük sorun otelle anlaşmalı kahvaltı servisi yapan ot garsonları.ankara ayazı,saat 9,hava 8 derece,iki ısıtıcı açık,yanları dolu.bir tane daha biz söyledik açabilir misiniz diye,yanıyo işte iki tane diye terslemedik ve açmaması,kahvaltının ötele bağlı olduğundan berbat olması,garsonun tost tabaklarını resmen fırlatması.değmez gençler değmez.
  • altında ot var, arkasında mafyatik elemanların otoparkı sanırım hepsi otel sahibinin. hava -5 derece kalorifer aksam 8:30’dan sonra yanıyor. duble odaya 1 su koyuluyor. habersiz sıcak su tamirde diye verilmiyor. saçma sapan otel gelmeyin yollar boka çıkıyor. he ayrica kahvatida ya tek tost veriliyor ya da menemen diğerleri ekstraya giriyor. yazayım dedik iş güç için kalacak olan olursa bilgisi olsun.
  • 2016 yılın da beş parça kıyafetin kuru temizlemesi için 280 tl para talep eden bu hotel için söyleyeceğim tek "şey git-me-yin."
    ben uslanmadım bir şans daha vermek istedim. 1 haziran pazartesi günü internet sitesi aracılığı ile 2 haziran salı günü için iki gecelik rezervasyon oluşturdum ve istanbuldan yola çıktım.
    sabah hotele vardığımda ise kapalı olduğunu fark ettim.
    hizmet vermediği halde rezervasyon kabul eden, internet sitelerine kapalı olduklarını bildirmeyen, insanları mağdur eden, sorumsuz işletmecilerinin olduğu bir otelin iyi bir hizmet vereceğini düşünmüyorum. bu tarz sorumsuzluklar insanları mağdur etmekten başka bir işe yaramaz.
    sonno boutique hotel beni ikinci kez mağdur etti, buradan emeği geçen çalışanlara ve sorumsuz işletmecilerine sevgi ve selamlarımı iletiyorum
hesabın var mı? giriş yap