• 2009 sensinde çekimlerine başlanan disney channel imzalı gençlik dizisi. başrollerini demi lovato ve sterling knight paylaşmakta.

    ekleme: disney channel'ın açıklamasına göre 3. sezonda demi lovato'suz ilerleyecek olan dizi. lovato'nun içerisinde bulunduğu kişisel ve fiziksel sorunlardan ötürü inzivaya çekilmeyi istemesi ve rehabilitasyon merkezine gitmesinin ardından sonny with a chance dizisinin 3. sezondan sonny'siz ilerleyeceği haberleri de medyaya yansıdı. dizinin senaryosunu daha çok 'so random' üzerine kurmayı planlayan walt disney, lovato'nun kendisini hazır hissettiği an dizi setine dönmesi konusunda da açık kapı bırakmış bulunmakta.

    söylenen bir diğer dedikodu da sterling knight'ın da 3. sezonda yer almayacağı üzerineydi fakat disney, bu haberi yalanlayarak knight'ın 3. sezonda gayet de bulunduğu açıklamasını -yaptı.
  • demi lovato'nun diziden ayrılması sebebiyle isminin so random olarak değiştiği dizi.
  • güzel şeyler çabuk bitiyor. şimdi disney'in böyle dizileri yok. çocuklara gitar çalmayı, şarkı söylemeyi, sanatı teşvik eden bir dizi yok artık. ikinci sezonu biraz konudan sapsa da ilk sezon gayet başarılıydı. "falling for the falls" en güzel bölümüdür. tatlı diziydi. artık yok.
  • ilk sezonu çok iyiydi. sonradan garip bir hal aldı. demi az oynamaya falan başladı. senaryo tırtlaştı. sanırım kız aşırı ünlü olunca bırakmak istedi bu işleri.
  • gayet güzel giderken demi lovato’nun saçmalıkları yüzünden son bulmuştur. chad dylan cooper gibi mükemmel ötesi bir karakter için bile izlenir ama.
hesabın var mı? giriş yap