sonradan sevilen insanlar
-
onceden sevilen insanlar diye bir sey varsa, sonradan sevilen insanlar diye de birsey vardir. yani boyle birsey yoktur, olmamalidir. varsa, onyargi dedigimiz sey her zaman kotu birsey degildir o zaman, ne diye bok atiyoruz.
sonuc, notr duygular olmalidir. fikirler/duygular zamanla* oturmalidir. alkol degil, onyargi butun kotuluklerin anasidir. -
genellikle asistanların girdigi kategori çeşidi. önceden beni ciddiye alsınlar tribiyle recitationlarda teror estiren ve antipatinin doruklarına ulaşan asistan zamanla kendisinden pek de yas farkı olmayan ögrencilerle gayet güzel kaynastıgında bu kategoriye dahil olur. hele bir de sınav adına saptamaları ve örneklerinin yararlı olduğu tesbit edilirse balından yenmezler.
-
benim de bu kategoride olduğum insan grubu.
uzaktan çok soğuk ve kendini beğenmiş olan ben, kısa zamanda kendimi sevdiriyormuşum.
* -
kişinin önyargılarını alıp kafasına kafasına vuran insanlardır. hayata bakışın biraz esnetilmesi gerektiğinin de habercileridir aynı zamanda.
-
zamanla seni sevebilirim diyen hatunun size vaad ettiği o yüce, o şanlı şehitlik mertebesidir.
-
(bkz: tanısan seversin)
-
sonradan seven tarafın önyargının dibine vurduğunu hatırlatan insanlardır. başıma düzenli olarak gelen aydınlanma sürecinin sebepleri güzel insanlar, sonradan sevilmeniz sizin değil bizim suçumuz.
-
acı verirler.
-
mecburen ilişki kurduğun ve her gün görmek zorunda olduğun insanlar da bu kategoriye girerler. hayatını daha da zorlaştırmamak, akıl sağlığını korumak için sevmek zorundasındır ve sevecek bir taraflarını bulursun. insan aklı çok acayip.