• (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    sonuç : kafa rahat..
  • taciz savunucusu bir suser. siki var diye kendisini üstün zannediyor ciddi ciddi.

    yallah arabistan'a.
  • şahsım adına güzel dileklerde bulunmuş yazar. sağ olsun. marifet bizde değil, bakan gözde. kendisi de hoş sohbet, güzel bir insan. *
  • çakma skeptico.
  • (bkz: #67098958)

    yeryuzunde en nefret ettigim iki cinsiyetten biri kendisi. hakkinda baska bir sey de bilmem. kendisine de tavsiyem, cinsiyeti haricinde hakkinda baskaca bir sey bilmedigi insanlar hakkinda sikik sokuk entryler girmesin, ergenlikte sorun olmuyor da sonraki donemlerde okurken belki utanirsin. ya da psikopatin tekine rastlarsin, adres ister, vermeye gotun yemez, versen ayri bir dert. gerek yok bence. internet dedigin yerde surekli ideal erkegini tarif eden kadinlarla, onlara mesaj atip siktiri yiyince nick altinda hakaret eden erkekler disinda insanlar da var.
  • kendisine ayar vermeye kalkanları ayar altında bırakan yazar. cereyanda kalmış feminist ve meriçleri tedavi etmekte oldukça başarılı yöntemleri vardır. tedaviye cevap vermeyenleri de katrana bulayıp iteklemek suretiyle sözlük dışına devirir.
  • kendisine bir kısa hikaye...
    ------
    odasına girdi. babasının yeni aldığı sivilce kremine gözü takıldı. ders çalışma masasına koymuştu babası kremi. aynı masada öğretmeninin verdiği simple present tense, present continous tense konulu boşluk doldurmalı kağıtlar vardı. canı hiç çözmek istemiyordu. sivilceleri geldi aklına. eliyle yüzünü yokladı. sivilceleri yine artmıştı. ''acaba 2-3 sene sonra geçer mi'' diye aklından geçirdi? hüzünlendi. sonra her şeyi boşverdi. kulaklıklarını kulağına taktı ve okulundaki kendisinin çok hoşlandığı ama onu hiç sallamayan kızı düşünerek justin bieber'ın en sevdiği şarkısını açtı. platonik duygularla...
    ------

    tanım: schopenhauer'ın ''aşka ve kadınlara dair'' kitabını okuyup (yani umarım okumuştur) gaza geldiğini düşündüğüm müstesna troll. ayrıca başlığıma da şöyle bir entry döşemiş:

    ''(bkz: #67365127)

    omurgasız tahta kurdu. badime artistik yapmış sincap. oğlum, o herif serengeti aslanı. aranızda ciddi bir kalibre farkı var.''
  • feminazi saldırısına uğramış, ama saldıranların bilmedikleri bir şey var: tek başına feminazi ordusuna kafa tutar, dalga geçer. o yüzden "saldırmışlar, geçmiş olsun" demeyeceğim neşeli badim. sanırım şu an çok eğleniyordur.
  • atanamamış skeptico

    (bkz: dön bebeğim)
  • on edit: bu entry'i sildirip kendinden alinti yapanlari susturmaya calisan yazarmis ayrica. al, o cok rahatsiz oldugun sozcugu kaldirip yazdim, icerik degisti mi sence?

    feminizm hakkinda tek kelime bilgisi olmamasina ragmen, kendisine karsi hem kadinlari, hem erkekleri savunmaya calisan egalitaryen insanlara feminist damgasi yapistiran ve bu sekilde tartisma kazanacagini sanan, basi sikisinca anca kufreden gereksiz bir insan.

    kendisi taciz destekcisidir. bu, kendi yazdiklarini goz onunde bulundurarak yapilmis bir cikarimdir.

    --- alinti ---
    sen değil misin incecik taytla kıçını açık eder şekilde sokakta yürüyen?

    sen değil misin etrafta dekolteli elbisenin altına dolgulu sütyen giyip memelerini millete ifşa eden?

    sen değil misin bir karış mini eteğin altına fileli çorap giyen? sonra da özgür kız tripleriyle salına salına yürüyen?

    sen değil misin park köşelerinde sevgilisinin kucağına oturup onunla yiyişen? hatta abartıp sakso çeken?

    bunca tahrik unsurunu millete dayattıktan sonra bir de kalkmış ezik edebiyatı yapıyorsun.
    --- alinti ---

    ayrica kendisine gore kadin istemeden sevisilince tecavuz sayilmaz.

    --- alinti ---
    kezofeminist manifestoya göre erkekle kadın arasındaki ilişkiyi kadın başlatır. erkek başlatırsa tacizdir. yani bir kadının gidip bir erkeğin bedenine dokunması taciz sayılmaz çünkü o istiyordur. yani kadın- erkek ilişkisinde söz sahibi kadındır. kadın isterse sevişilir. diğer türlü sevişmek tecavüzdür. yuh lan! bunu yazan bir gerzeğe denk geldim bugün.
    --- alinti ---

    uc yasindaki cocuga anlatir gibi anlatayim, gerci kendisinin anlayabilecegini dusunmuyorum, tartismayi "yarmagul" diye bitiren bir varliktan soz ediyoruz sonucta.

    eger bir kadinin davranislari yuzunden tacizi ya da tecavuzu hakettigini dusunuyorsaniz, bir kadini davranislari ve secimleri yuzunden taciz etmeyi kendinize hak goruyorsunuz demektir. bu da sizi yalnizca su ana kadar kimseyi taciz etmemis ama yeterince "yollu" bir kadin bulursa taciz edebilecek, simdiden bunun yolunu yapmaya calisan bir insan olarak gormemizi sagliyor.

    bu arkadas ayrica tartisma kazanmanin, insanlara isim yakistirmakla yapilacagini dusunuyor sanirim. kendisindeki kafa karisikligini onleme amacli birkac bilgi vereyim. insanlarin baskalarinin hayatina karisamayacagini oneren sey feminist manifesto degil, direkt insan haklaridir. hicbir insanin baskalarinin secimlerine ve yasam bicimlerine karisma ve bu yuzden tacizi/tecavuzu mustehak gorme hakki yoktur. saniyorum kendini "insan" kategorisinde gormedigi icin insanlarin hayatina karismayi kendine hak biliyor kendisi, bu durumda bir sey diyemiyorum tabii.

    ayrica daha once isim vermeden baska bir entry'de bahsetmistim ama kendisi acik acik gidip basligimda soyledigi lafi sahiplendiginden artik ifsaya girmiyor, ben de rahatca soyleyebilirim saniyorum. bu insan, bakire olmayan kadinlari potansiyel hayat kadini olmakla suclamaktadir.
hesabın var mı? giriş yap